Hertuginne Kate føder:

Hertuginne Kates fødsel er i gang

Kate og William venter sitt tredje barn.

FAMILIEFORØKELSE: Fire blir til fem når Kate og William ønsker sitt tredje barn velkommen til verden. Fra før har paret barna George og Charlotte. Foto: NTB scanpix
FAMILIEFORØKELSE: Fire blir til fem når Kate og William ønsker sitt tredje barn velkommen til verden. Fra før har paret barna George og Charlotte. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hertuginne Kate (36) og prins William (35) venter sitt tredje barn, og ifølge det britiske kongehuset er barnet ventet å komme ganske så snart.

Mandag formiddag opplyser Kensington Palace på Twitter at 36-åringen ble lagt inn på St Mary's Hospital i London i dag tidlig. De informerer at fødselen er i gang, og at den er «på et tidlig stadium».

Fra før har Kate og William sønnen George (4) og datteren Charlotte (2).

Lille prins George kom til verden ved St. Marys sykehus i London 22. juli 2013, mens lillesøster Charlotte ble født på samme sykehus 2. mai 2015.

Slet med svangerskapsplager

Det var i starten av september i fjor at det britiske kongehuset delte nyheten om at Kate og William ventet sitt tredje barn.

«Hertugen og hertuginnen av Cambridge er veldig glade for å annonsere at hertuginnen venter sitt tredje barn», skrev kongehuset på Twitter.

Nyheten om graviditeten ble kunngjort tidligere enn hva som er vanlig i kongelige kretser, og årsaken til dette var at Kate slet med den sjeldne graviditetssykdommen «hyperemesis gravidarum», eller ekstrem svangerskapskvalme - som det heter på norsk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer