Hertuginne Meghan og prins Harry:

Hertugparet ble buet på

Fikk gjennomgå da de ankom St. Paul-katedralen.

KALD VELKOMST: Hertuginne Meghan og prins Harry ble møtt med buing. Foto: Kirsty O'Connor/AP/NTB
KALD VELKOMST: Hertuginne Meghan og prins Harry ble møtt med buing. Foto: Kirsty O'Connor/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag var det duket for nok en feiring i forbindelse med dronning Elizabeths (96) platinajubileum, som markerer at hun inntok den britiske tronen for 70 år siden.

I den anledning var både hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37) på plass ved festgudstjenesten i St. Paul-katedralen i London. Dette er den første store kongelige begivenheten de har deltatt på siden de trakk seg fra sitt kongelige verv tilbake i 2020.

Hertugparet så ut til å motta en varm velkomst av den frammøtte folkemengden, men sannheten er visst en helt annen.

Ikke på talefot

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Reuters, ble Meghan og Harry møtt med høylytt jubel - men også en god mengde med buing.

Hendelsen fant sted da hertugparet ankom katedralen mens de holdt hender, men det så ikke ut til at de ble nevneverdig påvirket av den kalde velkomsten.

Under festgudstjenesten skal heller ikke verken Harry eller Meghan ha vært på talefot med prins William (39) eller hans kone hertuginne Kate (40).

I stedet satt hertugparet sammen med hans søskenbarn, prinsesse Eugenie (32) og prinsesse Beatrice (33) og deres respektive ektemenn, Jack Brooksbank (36) og Edoardo Mapelli Mozzi (38).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer