Tommy Lee og Brittany Furlan:

- Hesten må tilbake til stallen

Bryter tausheten om ektemannens penisbilde

HERR OG FRU: Tommy Lee og Brittany Furlan giftet seg i 2019. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/NTB.
HERR OG FRU: Tommy Lee og Brittany Furlan giftet seg i 2019. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/NTB. Vis mer
Publisert

Torsdag gikk det mildt sagt sjokkbølger gjennom sosiale medier, da Mötley Crüe-stjerna Tommy Lee (59) delte et nakenbilde av seg selv.

Skal man tro kommentarene under bildet, ble flere av følgerne hans «forferdet», etter at det dukket opp et bilde av 59-åringens nakne kropp - inkludert penisen.

«Ooooopppsss», skrev han til bildet, som nå er fjernet.

NAKENBILDE: Rockestjerne Tommy Lee la ut bilde av penisen sin på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

I løpet av kort tid hadde bildet høstet titusner av likerklikk, og flere tusen kommentarer. Også kona Brittany Furlan (35) tok til kommentarfeltet.

«Å HERREGUD», lød det fra rockestjernens kone.

Tok til sosiale medier

Skal man tro Furlans TikTok-profil, var hun trolig like overrasket som alle andre av å se ektemannens penis pryde Instagram-feeden.

Fredag publiserte 35-åringen to klipp, som per fredag morgen har om lag 190 000 likes. Snutten er også publisert på Furlans Instagram-profil.

@brittanyfurlan

Hope that answers all ur questions

♬ Hotties under this sound - 11-1

På videoen plukker Furlan opp telefonen, og viser et sjokkert ansikt. Over snutten har hun skrevet «ser en ny postvarsel fra Tommy Lee». Bildeteksten insinuerer at Furlan var uvitende om postens innhold:

«Håper det besvarer alle spørsmålene deres».

TRAILER: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket. Nå blir sexskandalen en TV-serie. Vis mer

I den andre snutten ligger Furlan på en solseng ikledd en kirsebærmønstret bikini, mens hun mimer til et lydklipp, som forteller at «hesten er her».

Over videoen har hun limt på teksten «åpner Instagram ser min ektemanns post». Under videoen skriver stjernen at «hesten må gå tilbake til stallen sin».

@brittanyfurlan

The horse needs to go back into his stall 🐴

♬ petah the howase is heah - your mams fav child 😋👌

Republiserte nakenbildet

Det omdiskuterte bildet er som nevnt fjernet fra Instagram, men fredag publiserte Lee nakenbildet igjen - denne gang som et fargerikt maleri.

«HJELP», skrev rockeren til det nye bildet.

Dette er dog ikke første gang Lee viser seg i Adams drakt. På 90-tallet vekket Lee og hans daværende kone Pamela Anderson stor oppsikt da en sexvideo fra paret kom på avveie.

NAKEN: Det lønner seg å se gjennom det man legger ut på Instagram. Det erfarte den svenske politimannen og influenseren Martin Melin. Video: Instagram / themartinmelin. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV. Vis mer

Disney+-miniserien «Pam & Tommy» gjenforteller historien om hvordan duoens mest intime øyeblikk havnet i feil hender, og ble eksponert til en hel verden.

Paret var gift fra 1995 til 1998, og har to sønner sammen. I 2015 begynte han å date Furlan, og paret ga hverandre sitt «ja» i 2019. Ekteskapet med Furlan er hans fjerde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer