ZaraLena Jackson:

Hetses for dette

Nå slår den britiske realitystjerna tilbake mot kritikerne i et langt innlegg på Instagram.

SYKDOM: Realitystjerna ZaraLena Jackson ble rammet av sykdom, som også går ut over utseendet. Video: @zaralenajackson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den britiske «Ex on The Beach»-stjerna ZaraLena Jackson oppdaterer sine over 211 000 følgere på Instagram hyppig - med innlegg om både det ene og det andre.

Stadig vekk legger hun også ut bilder av seg selv uten hår. Jackson lider av sykdommen alopecia areata, som ifølge Helsenorge.no er en hudsykdom som forårsaker lokalt og flekkvis hårtap. Som oftest gror det ut igjen, men i noen tilfeller mister man håret helt.

Ble først hyllet

I fjor høst var Jackson åpen om at hun barberte bort alt håret på grunn av radikalt håravfall. Den gang ble hun hyllet for beslutningen om å la håret falle.

Realitystjerna ønsker nå å rette oppmerksomhet mot sykdommen, som rammer to prosent av befolkningen, ifølge Helsenorge.no. Det er imidlertid ikke alle Jacksons følgere som setter pris på at hun dropper parykken og viser fram sin hårløse isse.

I et innlegg publisert mandag, skriver den britiske realityprofilen at hun har fått hatefulle kommenterer på grunn av bildene hun har lagt ut.

- Ikke noe å skjule

«Jeg har faktisk fått alvorlige hatefulle kommentarer i det siste, på grunn av hårtapet mitt, men det lever jeg helt fint med. Jeg kan gjerne ta imot disse små ormenes usikkerhet hvis det betyr at jeg kan vise andre at alopecia ikke er noe man skal behøve å skjule», skriver «Ex on The Beach»-deltakeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer