Carolina Gynning:

Hetses: - Setter ned foten

Den svenske TV-profilen slår tilbake mot nettrollene.

NEGATIVE REAKSJONER: Kommentarfeltet til Carolina Gynning var fylt med negative reaksjoner da hun la ut flere bikinibilder forrige uke. Nå har hun fått nok. Foto: Skjermdump fra Instagram
NEGATIVE REAKSJONER: Kommentarfeltet til Carolina Gynning var fylt med negative reaksjoner da hun la ut flere bikinibilder forrige uke. Nå har hun fått nok. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske TV-profilen Carolina Gynning (44) har mange baller i luften, og driver både med podkast og kunst. Hun er også svært populær på sosiale medier, hvor hun har over 600 000 følgere.

Med andre ord er det mange som får med seg Gynnings innhold, men nå mener flere av følgerne at det har blitt litt vel mye fokus på kropp, trening og sex.

Flere svenske medier har omtalt saken, deriblant Nyheter24 og Expressen.

«Du er for mye»

På 44-åringens profil dukker det stadig opp bilder av kunstverk som blant annet forestiller en kvinne som onanerer, en kake som likner en skjede og en masse bilder med fokus på det kvinnelige underlivet.

TV-kjendisen deler også flittig om treningsøktene sine, og hun har ikke lagt skjul på at hun nå trener hardt for å forme kroppen sin.

Forrige uke la hun ut en rekke bikinibilder av seg selv med teksten: «Å holde seg i form er en krevende jobb, men jeg elsker det». Reaksjonene har derimot vært alt annet enn positive.

«Jeg liker deg godt. Men alt handler om utseendet nå og det å være tynn osv. Og alle kommenterer utseendet ditt og gir deg komplimenter for at du er tynn. Vet ikke hvorfor jeg blir trigget av dette. Har slitt hele livet med tanker rundt mat og trening», skrev en skuffet følger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer