Johnny Depp:

Hevder advokat svindlet ham for 277 millioner

Nye detaljer i Johnny Depps finanssak.

ØKONOMISK KRANGEL: Johnny Depp er for tida involvert i flere store søksmål mot folk han tidligere har hatt profesjonelle relasjoner med. Nå har han blant annet gått til sak mot sin tidligere advokat. Foto: NTB scanpix
ØKONOMISK KRANGEL: Johnny Depp er for tida involvert i flere store søksmål mot folk han tidligere har hatt profesjonelle relasjoner med. Nå har han blant annet gått til sak mot sin tidligere advokat. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I februar ble det kjent at Johnny Depps (54) tidligere forettningsapparat, gruppen TMG, hevdet at stjerna brukte over 16 millioner kroner i måneden på en såkalt «ultra-ekstravagant livsstil».

Det kom som et tilsvar etter at Depp saksøkte dem i januar, der han hevdet at de hadde svindlet ham for over 200 millioner kroner.

I nye rettspapirer som ble levert inn denne uka, hevder «Pirates of the Caribbean»-stjerna at han også har blitt svindlet av en annen Hollywood-aktør. Dersom han vinner, blir det en dyr affære.

Gammelt drama

Skuespilleren går hardt ut mot advokat Jacob A. Bloom, som jobber i firmaet Bloom Hergott Diemer Rosenthal & LaViolette. Han hevder at firmaet, som har klienter som Nicolas Cage og Jackie Chan, har svindlet ham for nærmere 35 millioner dollar.

Det tilsvarer over 277 millioner norske kroner. Han mener advokaten har drevet med «profesjonell feilbehandling» av ham som klient, som igjen har kostet ham flere titalls millioner dollar.

- Depps søksmål, som ble levert i dag (onsdag, journ anm), speiler hans syn på egenrådige og egoistiske bedrifter i Hollywood som han i dag håper på å avdekke og stoppe, sier stjernas advokat Adam Waldman i et intervju med People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer