Elon Musk:

Hevder bildet avslører sannheten

Nå deler han et bilde som han hevder motbeviser utroskapsryktene.

RASER: Elon Musk raser mot The Wall Street Journal og tar til Twitter for å slå ned anklagene. Foto: Reuters / Mike Blake / NTB
RASER: Elon Musk raser mot The Wall Street Journal og tar til Twitter for å slå ned anklagene. Foto: Reuters / Mike Blake / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Milliardæren Elon Musk (51) ble nylig anklaget for å ha hatt en affære med kona til én av sine kompiser, Google-gründer Sergey Brin (48).

Ifølge The Wall Street Journal skal Brin angivelig ha søkt om skilsmisse fra kona Nicole Shanahan (37) etter å ha funnet ut at hun hadde vært utro med Musk.

Verken Brin eller Shanahan har kommentert anklagene, men Musk har på sin side tatt til Twitter for å slå ned på ryktene.

Gjennom en rekke Twitter-poster har Tesla-grunnleggeren forsøkt å få folket overbevist om at han ikke har vært utro med Shanahan.

Under særlig i en av Twitter-trådene blusser det opp en aggressiv diskusjon.

SIDERÆL: Elon Musk og artisten Grimes offentliggjorde at deres datter heter Exa Dark Sideræl, et navn verken navneforskere eller Språkrådet har hørt om. Vis mer

Twitter-brukeren Whole Mars Catalog delte mandag The Wall Street Journal-artikkelen med sine over 120 000 følgere på plattformen.

Musk publiserte flere poster i tråden og skrev blant annet:

«Dette er totalt bs (bullshit, journ.anm.). Sergey og jeg er venner og var på fest sammen i går kveld! Jeg har bare sett Nicole to ganger på tre år, begge gangene med mange andre mennesker rundt. Ikke noe romantisk.»

Videre svarte Whole Mars Catalog:

«Puh glad for å høre det. Hold pikken i buksene dine, de er ute etter hodet ditt.»

Diskusjonen stoppet ikke der og Musk svarte:

«Jeg har ikke engang hatt sex på evigheter (sukk).»

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Deler bilde

Dette er imidlertid ikke det eneste innlegget milliardæren har delt på plattformen i dag.

Gjennom en rekke poster har Musk både fornektet anklagene og ikke minst kritisert The Wall Street Journal for å publisere artikkelen.

«WSJ skal ha en høy standard for journalistikk og, akkurat nå, er de altfor tabloide. WSJ bør publisere historier som faktisk betyr noe for leserne deres og som har et solid faktagrunnlag, ikke tilfeldig sladder fra tredjeparter.»

I Twitter-tråden til en annen bruker poster han et bilde av seg selv og Brin, angivelig tatt denne helgen.

«Buksene dine er i brann», skriver han til bildet.

Bildet viser Musk og Brin som fester utendørs med to uidentifiserte kvinner. Det er likevel uklart nøyaktig hvor og når bildet ble tatt.

- Tok dette bildet for bare to timer siden, sa Elon Musk til New York Post sent søndag.

Ifølge nettstedet skal Musk også ha sendt en e-post hvor han skriver:

«Nicole og Sergeys skilsmisse har absolutt ingenting med meg å gjøre. Jeg er sikker på at både Nicole og Sergey vil bekrefte det. Jeg har snakket med både Sergey og Nicole om dette, og de sier at historien ikke kommer fra dem.»

DRAMA: I «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Harde påstander

The Wall Street Journal-artikkelen rapporterte at Musk og Brin var venner i mange år, og at Brin ga Musk 500 000 dollar for Tesla under finanskrisen i 2008. Avisa meldte også at Musk har sagt at han stadig overnattet i Brins hjem i Silicon Valley.

Det var i januar at Brin søkte om skilsmisse, med «uforenelige forskjeller», som årsak til bruddet.

Det skal angivelig ha skjedd uker etter at han hadde funnet ut om Musk og kona. Paret skal imidlertid ha vært separert da affæren fant sted, og avisa rapporterte også at Musk og Brin ikke lenger var vennskapelige.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer