Sacha Baron Cohen:

Hevder «Borat» forårsaket Pamela Andersons skilsmisse

Sacha Baron Cohen bekrefter de gamle ryktene.

SPILTE SAMMEN: Skuespiller Pamela Anderson hadde en mindre rolle i filmen «Borat». Nå bekrefter Sacha Baron Cohen at det ikke falt i god jord hos hennes ektemann. Foto: NTB Scanpix
SPILTE SAMMEN: Skuespiller Pamela Anderson hadde en mindre rolle i filmen «Borat». Nå bekrefter Sacha Baron Cohen at det ikke falt i god jord hos hennes ektemann. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Sacha Baron Cohen (47) har gjort stor suksess med sine rollefigurer siden 2000. Likevel var det mange som for første gang ble introdusert for skuespilleren gjennom figuren «Borat».

Karakteren, som var blitt introdusert i tv-programmet «Da Ali G show» av samme skuespiller, ble så suksessrik at det i 2006 ble utgitt en egen film med navnet «Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan» (2006).

I filmen kunne man følge Borat på rundreise i USA, hvor han møtte flere av landets konservative miljøer og talspersoner, både innen politikken og i samfunnslivet. Her møtte Borat også tidligere Playboy-modell og skuespiller Pamela Anderson (51), som han hadde en enorm forkjærlighet for og ønsket å gifte seg med.

Nå, 13 år seinere, bekrefter Baron Cohen ryktene om at det var ham som forårsaket Andersons skilsmisse fra musikerektemannen Kid Rock (48).

Meldingsutvekslinger

Hollywood-stjerna Pamela Anderson var i mange år unggutters store drøm. Deler av forklaringen er at den barmfagre blondinen i 113 episoder mellom 1992 og 1997, dro på seg den røde badedrakta og reddet liv i suksesserien «Baywatch».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer