Max Ehrich:

Hevder Demi Lovato brukte ham

Eksforloveden mener forholdet bare var et pr-stunt fra artistens side.

BRUDD: Demi Lovato og Max Ehrich var forlovet et par måneders tid. Foto: Skjermdump/privat
BRUDD: Demi Lovato og Max Ehrich var forlovet et par måneders tid. Foto: Skjermdump/privat Vis mer
Publisert

I juli kunne fansen glede seg over at livet til artist Demi Lovato (28) hadde tatt en hyggelig vending etter to dramatiske år. Da kunne hun nemlig avsløre at hun skulle gifte seg med skuespiller Max Ehrich (29).

Det forestående bryllupet gikk imidlertid i vasken, og det har de siste ukene blitt klart at kjærligheten mellom de to har kjølnet.

Selv har Lovato aldri kommentert bruddet, men hun har fjernet alle bilder av Ehrich på Instagram. Han selv har tidligere fortalt at han leste om bruddet i en tabloidavis.

- Kalkulert

Nå tyr han til kraftigere lut i det som ser ut til å bli en svært offentlig skittentøyvask. I en direktesending på Instagram, omtalt av Insider, går han så langt som å mene at forholdet aldri var basert på ekte kjærlighet fra Lovatos side.

- Jeg var forelska. Hele verden burde søren meg vite det. Jeg trodde jeg hadde funnet ekte vare. Nå har jeg funnet ut at jeg ble brukt, sier han i videoen.

Han sammenlikner også sin situasjon med komiker Pete Davidson, etter at forlovelsen mellom sistnevnte og artist Ariana Grande tok slutt i 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer