Durek Verrett:

Hevder han forutså pandemien

Durek Verrett mener han visste at verden ville oppleve en stor katastrofe i 2020. Det slaktes han for.

FÅR REFS: I etterkant av Durek Verretts uttalelser er det flere som reagerer. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
FÅR REFS: I etterkant av Durek Verretts uttalelser er det flere som reagerer. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45) har allerede rukket å få kritikk for måten han håndterer coronakrisen på. På Instagram la han blant annet ut oppskrift på hvordan man kan lage en egen hånddesinfeksjonsvæske, og han kom også med et muntlig verktøy som ifølge ham selv skal styrke immunforsvaret.

Dette ble kritisert av flere, og amerikaneren, som her til lands er best kjent som kjæresten til prinsesse Märtha Louise (48), måtte beklage at han ikke hadde «vært tydelig nok».

Nå får Durek Verrett kjeft - igjen.

- Måtte gis ut før 2020

I et nytt intervju med det britiske frokostprogrammet «The Morning» hevder nemlig Verrett at han forutså corona-pandemien i sin egen bok «Spirit Hacking», som utkom i fjor, ifølge Daily Mail.

Det får flere til å reagere. Han blir blant annet omtalt som en «skamløs opportunist» av Aftenpostens Ingeborg Senneset (35).

Før kritikken kan rulle videre, må oppmerksomheten rettes mot det Verrett faktisk har sagt. Den ene programlederen i «The Morning» hinter om at Verrett kan ha forutsett pandemien, noe han svarer bekreftende på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer