Ellen DeGeneres:

Hevder hun ble misbrukt av stefaren som tenåring

- Han sa han måtte undersøke brystene mine.

HEVDER HUN BLE MISBRUKT: I et nytt intervju forteller Ellen DeGeneres at hun skal ha blitt misbrukt som tenåring. Foto: NTB Scanpix
HEVDER HUN BLE MISBRUKT: I et nytt intervju forteller Ellen DeGeneres at hun skal ha blitt misbrukt som tenåring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske talkshowstjerna Ellen DeGeneres (61) er kjent for å få alle som får æren av å komme på besøk til henne til å føle seg vel. Slik har det imidlertid ikke alltid vært privat for stjerna.

I et nytt intervju med David Letterman i «My Next Guest Needs No Introduction», letter hun nemlig nå på sløret om en svært traumatisk hendelse fra hun var i tenåra.

Ifølge Entertainment Tonight forteller DeGeneres, som var 15-16 år på det aktuelle tidspunktet, at hun ble misbrukt av stefaren, og at han brukte sykdommen til mora hennes til å egle seg innpå henne. 61-åringen minnes at mora giftet seg med det DeGeneres beskriver som «en veldig slem mann».

- Han fortalte meg da mamma var utenbys at han hadde funnet en klump i brystet hennes og sa at han måtte undersøke mine også, sier programlederen.

Derfor deler hun

DeGeneres forteller åpenhjertig intervjuet at hun i dag er sint på seg selv, for at hun den gang var for svak til å stå opp for seg selv. Den eneste grunnen til at hun nå velger å fortelle detaljer om hva som skjedde, er for å oppfordre andre ofre til å stå fram, og ikke minst for at andre jenter ikke skal la det samme skje mot seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer