<strong>ÅPNER OPP:</strong> Paris Hilton forteller om grufulle opplevelser på kostskole som tenåring. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Paris Hilton forteller om grufulle opplevelser på kostskole som tenåring. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paris Hilton:

Hevder hun ble mishandlet

Hotellarvingen forteller for første gang om opplevelsene på kostskolen hun ble sendt til som 17-åring.

Publisert
Sist oppdatert

Reality-stjerne og milliardærarving Paris Hilton (39) har vært i rampelyset i to tiår. Først nå forteller hun om opplevelsene hun hadde på kostskole som tenåring, og historien vekker naturlig nok oppsikt.

Kjendisnettstedet People har intervjuet Hilton i forkant av hennes kommende dokumentarfilm - «This is Paris» - som kommer 14. september.

- Jeg har begravet sannheten min så lenge. Men jeg er stolt av den sterke kvinnen jeg har blitt. Folk antar nok at alt i livet mitt kom lett til meg, men jeg vil vise verden hvem jeg egentlig er, sier hun.

- Endeløs tortur

I filmen kommer det fram at hun på slutten av 90-tallet ble sendt på kostskole i delstaten Utah av foreldrene, for å få bukt med den rebelske oppførselen hennes. Hun forteller at hun festet mye, og snek seg ut til tross for streng beskjed om å holde seg hjemme.

Da hun gikk på kostskolen var hun 17 år gammel, og Hilton forteller at det ikke var lekser og undervisning som var fokus.

- Fra øyeblikket jeg våknet til jeg la meg, var det hele dagen skriking i ansiktet mitt, roping og endeløs tortur, sier hun i intervjuet.

SELFIEN: Selv om hotellarving Paris Hilton søndag hevdet at hun fant opp «selfien», viser historien en litt annen sannhet. Video: Kongressbiblioteket, Twitter/Instagram @TheEllenShow, @LeahJCallen, @ParisHilton Vis mer

- Personalet sa grusomme ting. De fikk meg konstant til å føle meg dårlig med meg selv, og mobbet meg. Jeg tror det var målet deres å bryte oss med. Og de var fysisk voldelige, de slo og kvelte oss. De ville skape frykt i barna så vi var for redde til å ikke adlyde dem, fortsetter hun.

Hilton forteller at oppholdet, som varte i elleve måneder, gikk hardt ut over psyken hennes. Hun beskriver panikkanfall og at hun gråt hver eneste dag.

Skamfull og redd

Ifølge People er tre av hennes tidligere klassekamerater også intervjuet i dokumentaren, og de støtter alle opp om fortellingen hennes.

Nettstedet har vært i kontakt med den aktuelle kostskolen, som forteller at den i 2000 skiftet eiere, og at de derfor ikke kan kommentere hendelser før den tid.

Hilton forteller at foreldrene hennes ikke hadde anelse om hva som foregikk, da personalet på kostskolen nektet dem å ringe hjem oftere enn hver andre eller tredje måned - tett overvåket.

Videre sier 39-åringen at hun har vært redd for å fortelle om opplevelsen siden, og at hun var skamfull over oppholdet. Nå - 20 år seinere sier hun at hun endelig føler seg klar til å snakke om hendelsene. Dokumentaren ønsker hun å se sammen med foreldrene, noe hun tror blir fint, men emosjonelt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer