Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hevder hun oppdaget utroskapet på overvåkningsfilmen: - Som et skudd mot brystet

Åpner seg om bruddet med forloveden i Twitter-utblåstning. 

FERSKET FORLOVEDEN: Iggy Azalea går nå ut i en rekke meldinger på Twitter og forteller om øyeblikket hun fersket eksforloveden i akten med en annen jente. Bildet er fra Billboard-prisen i fjor. Foto: Eric Jamison/Invision/AP,  NTB scanpix
FERSKET FORLOVEDEN: Iggy Azalea går nå ut i en rekke meldinger på Twitter og forteller om øyeblikket hun fersket eksforloveden i akten med en annen jente. Bildet er fra Billboard-prisen i fjor. Foto: Eric Jamison/Invision/AP,  NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rapperen Iggy Azalea er kjent for blant annet låta «Fancy». Hun er også kjent for sitt forhold med Lakers-basketballspilleren Nick Young.

For to uker siden ble imidlertid forlovelsen brutt.

Ryktene svirret da nyheten kom, men i en video fra mars forteller basketspilleren at han har vært utro mot rapstjerna, skriver Huffington Post.

Azalea sa den gang, i et radioprogram, at hun skulle holde ut med Young. Det ville imidlertid komme alvorlige konsekvenser dersom det skulle skje igjen.

Konsekvensene dukket opp da hun oppdaget nok et utroskap. Nå bryter Azalea stillheten rundt forholdet.

- Skutt i brystet

I en serie med meldinger på Twitter forklarer hun i dag om hvordan hun oppdaget utroskapen og hvordan det kjentes.

- Jeg slo opp med Nick fordi jeg fant ut at han hadde tatt med en annen jente til huset vårt mens jeg var borte. Jeg fanget dem på overvåkingskameraet, hevder stjerna på Twitter.

Det er i en serie på flere meldinger at hun åpner seg om bruddet. Hun beskriver følelsene som gikk igjennom henne da hun først så opptakene.

- Det var som å bli skutt i brystet. Og det føles som at jeg ikke vet hvem i helvete jeg egentlig har elsket, skriver stjerna.

Stjerna understreker også at verden er «et ødelagt sted» i utblåsningen.

Gikk ut mot Eminem

Rapperen har de siste åra fått oppmerksomhet for sine hardtslående kommentarer i sosiale medier.

I teksten til 2014s låt «Vegas» av Eminem fyrte han løs på Azalea, der han blant annet rappet om hvordan han skal «dra Azalea inn i en bil og voldta henne».

Et utdrag av verset lyder som følger:

«So what's it gon' be? Put that s—t away Iggy. You don't wanna blow that rape whistle on me. (Scream!) I love it. 'Fore I get lost with the gettin' off?»

Men Azalea var på tidspunktet kjapt ute med et motsvar til den kontroversielle linja i sosiale medier.

- Jeg er så lei av gamle menn som bruker unge kvinner som sin underholdning, når de egentlig er misunnelig på at flere unge, kvinnelige artister tjener penger, skrev hun på sin Twitter-konto.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!