SNAKKER OM FORHOLDET: Rob Kardashian and Blac Chyna har vært skye for pressen, men forteller nå i et lengre intervju at kjærligheten reddet Kardashian. Foto: GPA/imageSPACE 
SNAKKER OM FORHOLDET: Rob Kardashian and Blac Chyna har vært skye for pressen, men forteller nå i et lengre intervju at kjærligheten reddet Kardashian. Foto: GPA/imageSPACE Vis mer

Hevder hun reddet Kardashian-broren

Det populære paret snakker ut. 

(Dagbladet): Da det ble kjent at den tidligere glamourmodellen Blac Chyna (28) var i et forhold med Kardashian-broren Rob (29), var familien alt annet enn fornøyd.

Søstrene Kim, Kourtney og Khloé Kardashian raste, og i flere episoder av serien «Keeping Up With The Kardashians» kunne man se deres hardtslående reaksjoner mot den nye romansen.

I et nytt intervju med bladet People snakker nå det forlovede paret ut, og forteller at det at de fant hverandre har betydd mer enn man kanskje skulle tro.

- En jeg så til

Det er på forsida av papirutgaven av People at Chyna og Kardashian stiller. Paret, som venter sitt første barn, snakker åpent ut om både den kommende foreldrerollen og vektnedgang.

Intervjuet er gjengitt av Los Angeles Times.

STOLT MOR: Kris Jenner, mor til den unge Kardashian/Jenner-klanen, er tydelig stolt av sønnen på Twitter.

Det kommer også fram i intervjuet at forholdet kom i grevens tid for Kardashian sin del. 29-åringen har vært deprimert, og har som konsekvens av dette lagt på seg flere kilo. I realityserien om familien kan en se at familien har vært tydelig bekymret for han.

I People-intervjuet forteller den tidligere glamourmodellen at hun klarte å redde Kardashian.

- Da jeg ble kjent med Rob var han på et punkt der ingen egentlig kunne hjelpe han. Men jeg er en person som liker å motivere vennene mine og hjelpe dem på rett kjøl. Det er sånn det hele starta, sier den kommende mora i intervjuet.

Hun påpeker at hun aldri stiller spørsmål ved hvordan han er, men at hun heller lar han være i fred.

Kardashian forteller noe av det samme i magasinintervjuet. Han hevder at forloveden reddet ham fra hans «mørkeste tider».

- Hun var en jeg så til da jeg trengte råd. Hun lagde mat og vi snakket bare. Hun har omringet meg med positivitet, påpeker han.

29-åringen skal også ha kommet seg over usikkerhetene sine, spesielt ved å være i offentligheten.

Komplisert familie

Blac Chyna, eller Angela Renée White som hun egentlig heter, er ingen fremmed fugl i Kardashian-land.

28-åringen har nemlig sønnen King Cairo med en annen Kardashian-kjæreste, nemlig rapperen Tyga, som er sammen med Robs lillesøster, Kylie Jenner (18).

Som om ikke det var nok er Chynas bestevenninne Amber Rose (32) eksdama til Kanye West (38), som er gift med Kim Kardashian (35).

Men der Amber Rose ved tidligere anledninger ikke har spart på skjellsord-kruttet i sin omtale av Kim Kardashian, har Tyga kun godord å komme med om forholdet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian.

Rapperen har kommentert parets forlovelse gjennom Twitter, der han blant annet skriver at det «gjør ham glad å se moren til hans sønn glad».