Johnny Depp:

Hevder Johnny Depp bruker millioner av dollar i måneden på vin, eiendom og kunst

Filmstjerna gikk til søksmål mot sitt tidligere forretningsapparat. Nå slår de tilbake. 

SAKSØKES: Skuespiller Johnny Depp saksøkte sitt tidligere forretningsapparat, fordi han mente de har slurvet med pengene hans. Nå går de til motsøksmål, og mener skuespilleren bruker enorme pengesummer i måneden. Foto: NTB scanpix
SAKSØKES: Skuespiller Johnny Depp saksøkte sitt tidligere forretningsapparat, fordi han mente de har slurvet med pengene hans. Nå går de til motsøksmål, og mener skuespilleren bruker enorme pengesummer i måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Johnny Depp (53) har vært på toppen av karrieren sin i flere tiår. Med roller i alle «Pirates of the Caribbean»-filmene, «Alice i eventyrland» og nå nylig i «Fabeldyr og hvor de er å finne», holder han seg stadig aktuell.

På privaten har det imidlertid ikke alltid gått på skinner for skuespilleren. I fjor var han og ekskona Amber Heard i en høyprofilert skilsmisse, der han blant annet ble anklaget for å ha vært voldelig mot henne.

Dette gikk Heard senere tilbake på, men skilsmissen preget fortsatt mediebildet til siste slutt.

Depps økonomiske situasjon har heller ikke vært god. Nå hevder hans tidligere forretningsapparat at han har brukt nærmere 16 millioner kroner i måneden på en «ultra-ekstravagant livsstil».

Millioner i måneden

Det hele bunner i at Depp i januar gikk til sak mot The Management Group (TMG), som har håndtert hans penger og kontrakter i flere år. Skuespilleren mener de har snurt ham for store pengesummer, og i søksmålet er han på jakt etter over 200 millioner kroner i erstatning.

Han mener gruppen har betalt seg selv millioner av dollar uten hans godkjennelse, og at de for eksempel glemte å levere selvangivelsens hans i tide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer