Angelina Jolie:

Hevder tysk presse retusjerte bort ringen for å styrke ryktene om svensk Angelina-flørt

Ruben Östlund ler av saken.

STJERNEMØTE: Den svenske regissøren Ruben Östlund fikk stå ved siden av Angelina Jolie på rød løper forrige uke. Tysk presse skulle ha det til at møtet mellom de to var alt annet enn profesjonelt. Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Den svenske regissøren Ruben Östlund fikk stå ved siden av Angelina Jolie på rød løper forrige uke. Tysk presse skulle ha det til at møtet mellom de to var alt annet enn profesjonelt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til mandag var filmen «The Square», regissert av svenske Ruben Östlund (43), nominert til Golden Globe for beste utenlandske film. Det ble ikke skandinavisk seier i denne omgang, men filmen er fortsatt populær og spesielt i Tyskland.

Med det har Östlund fått oppmerksomhet, men for alt annet enn filmen. Da han møtte verdensstjerna Angelina Jolie (42) på en rød løper i helga, poserte de stolt sammen. Det som bare var ren promo for Golden Globe, viste seg derimot fort å bli noe annet i tysk sladderpresse.

En ikke navngitt publikasjon skal ifølge svenske Aftonbladet ha stilt spørsmål ved om det pågikk en romanse mellom Jolie og den svenske regissøren. De skal blant annet ha redigert bort ringen han har på seg på et av bildene som ble tatt på løperen. Selv ler han bare av oppstyret.

- Retusjerte bort ring

- Vi snakket kort sammen før fotograferingen og det var noen artige kommentarer. Hun virket hyggelig, men det er vanskelig å få kontakt med noen som lever et så beskyttet liv, sier han til avisa.

Det skal ha svermet rundt henne konstant, og Östlunds datter ble selv sjokkert over hvor mye styr det var rundt Jolie. Hektisk liv eller ei, overfor den svenske avisa avviser regissøren at det har oppstått søt musikk med Brad Pitts (54) ekskone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer