Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Angelina Jolie:

Hevder tysk presse retusjerte bort ringen for å styrke ryktene om svensk Angelina-flørt

Ruben Östlund ler av saken.

STJERNEMØTE: Den svenske regissøren Ruben Östlund fikk stå ved siden av Angelina Jolie på rød løper forrige uke. Tysk presse skulle ha det til at møtet mellom de to var alt annet enn profesjonelt. Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Den svenske regissøren Ruben Östlund fikk stå ved siden av Angelina Jolie på rød løper forrige uke. Tysk presse skulle ha det til at møtet mellom de to var alt annet enn profesjonelt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til mandag var filmen «The Square», regissert av svenske Ruben Östlund (43), nominert til Golden Globe for beste utenlandske film. Det ble ikke skandinavisk seier i denne omgang, men filmen er fortsatt populær og spesielt i Tyskland.

Med det har Östlund fått oppmerksomhet, men for alt annet enn filmen. Da han møtte verdensstjerna Angelina Jolie (42) på en rød løper i helga, poserte de stolt sammen. Det som bare var ren promo for Golden Globe, viste seg derimot fort å bli noe annet i tysk sladderpresse.

En ikke navngitt publikasjon skal ifølge svenske Aftonbladet ha stilt spørsmål ved om det pågikk en romanse mellom Jolie og den svenske regissøren. De skal blant annet ha redigert bort ringen han har på seg på et av bildene som ble tatt på løperen. Selv ler han bare av oppstyret.

- Retusjerte bort ring

- Vi snakket kort sammen før fotograferingen og det var noen artige kommentarer. Hun virket hyggelig, men det er vanskelig å få kontakt med noen som lever et så beskyttet liv, sier han til avisa.

OPPRØRT: Nyheten om de nigerianske jentene som ble bortført og tvangsgiftet av ekstremister sjokkerer hele verden. FN-ambassadør og filmstjerne Angelina Jolie oppfordrer verdenssamfunnet til å handle raskt. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Det skal ha svermet rundt henne konstant, og Östlunds datter ble selv sjokkert over hvor mye styr det var rundt Jolie. Hektisk liv eller ei, overfor den svenske avisa avviser regissøren at det har oppstått søt musikk med Brad Pitts (54) ekskone.

Han har kjæreste, den tyske motefotografen Sina Görtz. Da han våknet dagen etter å ha møtt den amerikanske skuespilleren, litt bakfull, hadde hans kjæreste fått henvendelser fra tysk sladderpresse. Han fikk så tilsendt en MMS av rubrikken det tyske magasinet tenkte å publisere.

RING: Ruben Östlund hevder tysk presse redigerte bort ringen han har på fingeren på ett av bildene som ble tatt denne dagen. Foto: NTB scanpix
RING: Ruben Östlund hevder tysk presse redigerte bort ringen han har på fingeren på ett av bildene som ble tatt denne dagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge regissøren selv skal publikasjonen ha retusjert bort ringen hans, for overfor leserne sine å skape et inntrykk av at han er singel.

- Det hele er ganske komisk, for jeg har egentlig en ring på min venstre hånd og på bildet ser det ut som de har retusjert den bort, hevder han overfor avisa.

Det er ikke kjent om artikkelen noen gang kom på trykk. Den tyske motefotografen skal ifølge kjæresten ha svart publikasjonen at det ikke var noe mellom Östlund og Jolie, selv om hun sa følgende: «Om Ruben får Angelina til å le, er jeg bare glad for det».

Velkjent brudd

I september var det ett år siden Jolie og Brad Pitt valgte å gå fra hverandre, etter flere år som rette ektefolk. At «Brangelina» skulle skilles, sendte sjokkbølger gjennom store deler av verden.

Prosessen har trolig vært alt annet enn lek, og de har blant annet gått rettens vei for å finne ut hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks felles barn, Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

I et intervju med The Telegraph i høst fortalte Jolie at hun fremdeles, ett år seinere, sliter med å komme seg gjennom hverdagen.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

- Det har vært vanskelig. Jeg liker ikke å være singel. Det er ikke noe jeg ønsket meg. Det finnes ikke noe fint ved det. Det er bare vanskelig. Noen ganger virker det som at jeg håndterer det fint, men sannheten er at jeg bare prøver å komme meg gjennom dagene. Følelsesmessig har det vært et vanskelig år, og jeg har også hatt noen helsemessige problemer. Så helsa mi er noe jeg må passe på, sa hun.

I 2013 valgte «Tomb Raider»-stjerna å fjerne begge brystene etter å ha fått beskjed om at hun har brystkreft-genet BRCA1. Mutasjoner i BRCA1-genet gir nemlig 36–87 prosent risiko for brystkreft, ifølge Store medisinske leksikon.

To år seinere fjernet hun også eggstokkene, for å minimere risikoen for at hun skulle dø fra barna sine. I fjor utviklet hun tilstanden facialisparese, som ifølge NHI gir lammelse på den ene siden av ansiktet.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

- Jeg føler noen ganger at kroppen min har fått seg en knekk, men jeg prøver å le så mye som mulig. Vi har en tendens til å stresse over at barna føler stresset vårt når de egentlig bør føle lykken vår, uttalte hun den gang.

Jolie åpnet seg for første gang om bruddet i februar i år, da hun uttalte at hennes hovedfokus er på barna og at de skal påvirkes minimalt av skilsmissen. Pitt på sin side åpnet seg om bruddet for første gang i mai, da han lot seg intervjuet av bladet GQ Style.

Der fortalte han blant annet at han har sluttet å drikke alkohol og går i terapi. Seksbarnsfaren snakket også om hvor mye han har forandret seg siden bruddet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!