Natalie Portman og Moby:

Hevdet de var kjærester. Nå legger han seg flat

- Dårlig av meg å ikke respektere reaksjonen hennes.

LEGGER SEG FLAT: Moby har hardnakket påstått å ha vært i et forhold med Natalie Portman, men nå legger han seg flat. Foto: NTB Scanpix
LEGGER SEG FLAT: Moby har hardnakket påstått å ha vært i et forhold med Natalie Portman, men nå legger han seg flat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke skapte artist Moby (53) enorme overskrifter da han hevdet å ha vært i et forhold med skuespiller Natalie Portman (37). Hun gikk raskt ut og avkreftet det hele, men nok en gang påsto Moby at de hadde vært romantisk involvert i hverandre.

Moby lanserer selvbiografien «Then It Fell Apart», ei bok Portman mener har soleklare faktafeil. 53-åringen skriver detaljert om det som skal ha funnet sted for over 17 år sida, men nå legger han seg omsider flat.

- Etter som tida har gått har jeg innsett at mye av kritikken som har kommet mot meg etter mine uttalelser om Natalie er riktige. Jeg erkjenner også fullt ut at det var dårlig av meg å ikke gjøre henne oppmerksom på at jeg skulle nevne henne i boka på forhånd, og ikke minst dårlig av meg å ikke respektere reaksjonen hennes, skriver han blant annet i et lengre innlegg på Instagram.

- Jeg beundrer Natalie for hennes intelligens, kreativitet og dyrerettighetsaktivisme, og jeg hater at jeg kanskje har påført hun og hennes familie problemer.

Moby påstår videre at han forsøkte å behandle alle han omtaler i boka med respekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer