Ed Sheeran:

Hevdet Ed Sheeran ville bygge gjerder mot hjemløse. Så fikk tabloidavisa smake sin egen medisin

- Jeg søker om gjerdene for å holde paparazziene deres unna dørstokken min.

SLÅR TILBAKE: Ed Sheeran finner seg på ingen måte i presseoppslag om at han forsøker å ta avstand fra hjemløse. Her fra scenen i fjor. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Ed Sheeran finner seg på ingen måte i presseoppslag om at han forsøker å ta avstand fra hjemløse. Her fra scenen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Få artister kan sies å ha oppnådd like mye suksess som Ed Sheeran (27). Briten er en av verdens mest strømmede, og selger til stadighet ut arenaer verden over.

Med en så imponerende karriere kommer også en viss, medregnet kjendisstatus, noe artisten har fått føle på kroppen en rekke ganger. Britiske tabloider skriver side opp og side ned om ham, der alt fra kjærlighetsliv til bolig er av interesse.

Blant siste Ed Sheeran-nytt fra verdensveven, har en historie hos britiske The Sun fått særlig oppmerksomhet.

Vil skjerme inngangsdøra

Med overskriften: «Han driver veldedighet for uteliggere, men vil bygge et gjerde foran eiendommen sin for å holde plagsomme hjemløse unna», henviser tabloidavisa til bygningspapirer de hevder å ha fått tak i, der byggeplanleggeren sier følgende:

«En av grunnene til at Ed Sheeran ønsker gjerdene, er å sikre seg mot at noen uvedkommende overnatter utenfor inngangsdøra».

Det er riktignok grunn til å tro at det muligens har gått litt fort i svingene hos The Sun. Avisas konklusjon, ut fra ovennevnte setning, har nemlig ikke forbigått i stillhet hos hovedpersonen selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer