Kronprinsesse Victoria:

Hilser ikke på søsteren sin

Kronprinsessen reiser til USA uten å besøke søsteren sin.

FULL TIMEPLAN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal reise til USA, og har fullbooket timeplan. Foto: Splash News
FULL TIMEPLAN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal reise til USA, og har fullbooket timeplan. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

Søstrene Kronprinsesse Victoria (46) og prinsesse Madeleine (41) bor ikke like tett som da de var barn. De har nemlig 800 mil som skiller dem, og møtes bare noen få ganger i året, da prinsesse Madeleine bor i USA.

19. februar drar kronprinsesse Victoria og prins Daniel (50) til USA uten barna, nærmere bestemt San Francisco, men de har ingen planer om å besøke prinsesse Madeleine, ifølge Svensk Dam.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel er vertskap for besøket det norske kronprinsparet har lagt til Stockholm. Første dag med besøk får en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer

Akkurat nå er planleggingen i gang, og timeplanen skal være tettpakket. Ekteparet har blant annet sittet i møte på slottet med UD og Business Sweden for å forbedre reisen.

- Det er et offisielt besøk, så turen skjer etter forespørsel fra regjeringen. Under besøket vil kronprinsesseparet være til stede ved innvielsen av det reetablerte generalkonsulatet i San Francisco, forteller Retten til Svensk Dam.

SAMMEN: Kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine nyter konsert sammen rett etter pandemien. Foto: Magnus Johnsson
SAMMEN: Kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine nyter konsert sammen rett etter pandemien. Foto: Magnus Johnsson Vis mer

Til tross for at søstrene vil være i samme land, har trolig ikke prinsesse Victoria tid til et kort visitt til lillesøsteren sin.

Til Dagbladet kunne sjefredaktøren til Svensk Damtidning Johan Lindwall, fortelle at problemet er kronprinsessens tidsskjema, som ikke strekker til.

Likningstallene for 2022 er offentliggjort, men ikke alle er å se. Kongehusfamilien er ikke synlige på skattelistene. Men noen av dem er det. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Ifølge timeplanen er siste punkt den 22. februar, og allerede 24. februar har kronprinsesse Victoria jobb hjemme i Sverige. I tillegg til at de gjerne vil være hjemme til 23. februar, da prinsesse Estelle (11) har bursdag og svenskenes «Sport Holiday» er rundt hjørnet.

Lindwall legger videre til at det ikke er noe konflikt mellom de to søstrene, bare en fullbooket timeplan.

Men i mars kunne det svenske hoffet opplyse at prinsesse Madeleine vender snuten hjemover til Sverige med mann og barn, så det er ikke lenge til både søstrene og hele kongefamilien er samlet igjen, akkurat som før.