Paulina Porizkova:

Hinter om ny flamme etter bruddet

Modellen skal ha funnet kjærligheten på ny.

NY KJÆRESTE?: Paulina Porizkova hinter om at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Michele Eve Sandberg / REX / NTB
NY KJÆRESTE?: Paulina Porizkova hinter om at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Michele Eve Sandberg / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodellen Paulina Porizkova (58) er en av verdens mest kjente modeller fra 1980- og 1990-tallet, og har frontet et stort antall catwalker og magasinforsider gjennom karrieren.

Porizkova var gift med rockestjerna Ric Ocasek i en årrekke, men i 2018 ble skilsmissen et faktum. Midt oppi det hele kom derimot nyheten om at han hadde gått bort som følge av hjertesykdom, 73 år gammel.

I april 2021 så lykken ut til å smile igjen for modellen, da hun dukket opp hånd i hånd med manusforfatteren Aaron Sorokin (61) på Oscar-utdelingen - men knapt tre måneder seinere bekreftet hun at det var slutt.

Siden har ikke Porizkova vært i et offentlig forhold, men nå kan det virke som at kjærligheten blomstrer igjen.

Ny flamme?

På Instagram hinter hun nemlig om at hun har funnet seg en ny mann, nesten to år etter bruddet med Sorokin. Det skriver Page Six.

«Love is in the air», eller «kjærlighet i lufta» som det heter på norsk, skriver hun til sine en million følgere.

På bildet kan man se et skimt av modellen i skyggen hvor hun gir et kyss til en mystisk mann, som hun hittil ikke har avslørt identiteten til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer