Sophie Elise Isachsen:

Hinter om sivilstatus

Sophie Elise Isachsen er singel.

BRUDD? Sophie Elise Isachsen er tilsynelatende fri og frank. Foto: Espen Solli/ TV 2/NTB
BRUDD? Sophie Elise Isachsen er tilsynelatende fri og frank. Foto: Espen Solli/ TV 2/NTB Vis mer
Publisert

Under forrige sesong av TV 2-programmet «Farmen Kjendis», oppsto det varme følelser mellom deltakerne Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (28), hvor sistnevnte stakk av med seieren.

Seinere har realityprofilenes romantiske relasjon tilsynelatende vært av og på, og begge har i lang tid svart kryptisk på spørsmål om forholdet.

Nå ser det derimot ut til at romansen er over.

Hinter om brudd

Onsdag delte influenseren en video en video på Instagrams historiefunksjon hvor hun forteller at hun pakker til en jentetur til Henningsvær, og at hun må bære den tunge kofferten ned trappene i leiligheten selv.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

- Nå skal jeg gjøre det jeg liker minst ved å være singel, og det er å ta denne tunge kofferten ned de fire etasjene som ikke har heis, forteller hun i snutten.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Man kan tolke det slik jeg skriver der, sier Isachsen til Nettavisen.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer foreløpig uten hell.

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

- Vi er som kjærester

Som nevnt har både Dreyer og Isachsen holdt kortene tett til brystet om relasjonen deres, men under «Farmen Kjendis»-finalefesten i februar kunne sistnevnte bekrefte at de datet.

- Vi har det fint, hva skal man si. Jeg gleder meg til dette er over så man kan gjøre ting utenom dette, sa hun den gang.

Få uker seinere dukket det derimot opp kryptiske meldinger på Isachsens Instagram-profil, etterfulgt av en offentlig unnskyldning fra Dreyer på hans respektive konto.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

«Farmen Kjendis»-vinneren Dreyer omtalte Isachsen som den «sterkeste jenta» han har møtt og skrev at han alltid vil stå i gjeld til henne. Dreyer skrev også at han «ikke har vært den beste utgaven av seg selv».

Dette skulle likevel ikke bli slutten på romansen for realitydeltakerne. Da influenseren gjestet podkasten «Janka og Marte», ledet av Janka Polliani (43) og Marte Bratberg (32), åpnet Isachsen opp om Dreyer, som for tida er på TV-innspilling på Grønland.

- Jeg tenker at akkurat nå er jo han på ekspedisjon på Grønland og skal være borte i tre måneder. For meg har det vært sånn at jeg visste da vi kom ut fra «Farmen» at det kom til å være hengende over oss så lenge. Og etter vi kom «ut» ble det enda mer - og så den Grønland-turen, forklarte 27-åringen, og la til:

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

- Så jeg føler vi må gjennom alt dette, så kan man eventuelt si at vi er kjærester, hvis man har klart alt det der.

- Vi er jo som kjærester, fortsetter hun, og svarte at hun har sommerfugler i magen.

Nå kan det imidlertid se ut til at forholdet har tatt slutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer