«Gossip Girl»:

Hintet «alle» misset

«Gossip Girl»-detaljen i første episode får fansen til å måpe.

POPULÆR SERIE: «Gossip Girl»-stjernene Blake Lively og Penn Badgley på settet i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB
POPULÆR SERIE: «Gossip Girl»-stjernene Blake Lively og Penn Badgley på settet i 2011. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har snart gått ni år siden suksesserien «Gossip Girl» rullet over tv-skjermene. Siste episode ble sendt i desember 2012, og dermed var seks sesonger med ungdomskrangling, overdådig luksus og drama historie.

Og ikke minst fikk tv-publikumet omsider vite hvem den mystiske «Gossip Girl» viste seg å være - den anonyme bloggeren som sørget for det ene skandaleoppslaget etter det andre om den rike og berømte ungdomsgjengen på Manhattans beste vestkant.

Det var Dan Humphrey - spilt av Penn Badgley (34) - som var «Gossip Girl». Faktisk hintet serieskaperne sterkt til at det var han allerede i første episode.

De ivrigste «Gossip Girl»-tilhengerne er kanskje klar over dette allerede, men en videosnutt med den for noen overraskende «avsløringen» har den siste tida gått viralt på videoappen TikTok, skriver Cosmopolitan.

Hint

I første episode ser man nemlig Humphrey sitte foran en datamaskin samtidig som «Gossip Girl»-stemmen sier: «Og hvem er jeg? Det er en hemmelighet jeg aldri kommer til å fortelle».

Derfor burde det kanskje ikke komme som en overraskelse når det i siste episode viser seg å nettopp være ham som har stått bak den anonyme bloggen gjennom alle år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer