Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kylie Jenner:

Historien bak realitystjernas mystiske arr: - Stangen gikk rett inn i beinet mitt

Gjemsel-lek gikk galt.

METALLSTANG I BEINET:  Kylie Jenner har aldri vært redd for å vise fram arret hun fikk etter en ulykke som 5-åring. Foto: AP / NTB Scanpix
METALLSTANG I BEINET:  Kylie Jenner har aldri vært redd for å vise fram arret hun fikk etter en ulykke som 5-åring. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Det var mange fans som la merke til realitystjerna Kylie Jenners (19) store arr langs låret på årets Golden Globe.

Arret kom til syne da Kylie og søsteren Kendall Jenner (21) spiste pizza og tok «selfies» på Golden Globes etterfest, ifølge People.

Og realitystjernens skade har en dramatisk historie bak seg.

Arret, som sitter bak på det venstre benet til Kim Kardashians yngste søster, går helt tilbake til en ulykke hun var utsatt for, da hun var fem år gammel.

Skadet seg under gjemsel

Realityprofilen, som ble kjent gjennom virkelighetsserien «Keeping up with the Kardashians», har forklart at hun fikk arret etter at hun hadde lekt gjemsel med storesøsteren Kendall.

VISTE FRAM ARRET: Kylie Jenner (til venstre) sammen med søsteren Kendall Jenner (til høyre) på etterfesten til årets Golden Globe. Foto: NTB Scanpix  
VISTE FRAM ARRET: Kylie Jenner (til venstre) sammen med søsteren Kendall Jenner (til høyre) på etterfesten til årets Golden Globe. Foto: NTB Scanpix   Vis mer

«Da jeg var rundt fem år lekte jeg gjemsel med søsteren min. Jeg gjemte meg i bak en høy og lukket port. Etter en stund, da søsteren min ikke fant meg, klatret jeg over en spiss stang som stakk opp fra porten. Jeg skled og stangen gikk inn i beinet mitt. Jeg prøvde å dytte den vekk, men stangen rev gjennom hele beinet», forklarte hun i en spørsmålsrunde på Celebuzz.com i 2011.

Til tross for at det kan virke som om Jenner er svært nøye med utseendet, har hun aldri prøvd å skjule arret sitt, og har til stadighet blottet det opptil flere ganger på sin egen Instagram-side.

Arret er blitt mindre med årene - etter hennes egne bilder å dømme.

Utsatt for rykter

19-åringens arr er imidlertid ikke det eneste ved Jenners ytre som har gjort fansen nysgjerrig.

I 2015 skapte hun store overskrifter da hun endelig bekreftet at hun hadde forstørret leppene, etter først å ha nektet for det over lang tid.

Og i 2016 ble hun utsatt for rykter om at hun har forstørret brystene, ett år etter at hun hevdet at var en spesiell krem som gjorde brystene hennes større. Metoden ble avvist av flere helseeksperter.

Evig rykteflom til tross, den unge tv-stjerna har gjort stor suksess med egne skjønnhetsprodukter, og har blant annet tjent store summer på hennes egen sminkekolleksjon «Kylie Cosmetics», etter først å ha gjort enorm suksess med «Kylie Lip Kit».

Kylie Jenner er kanskje sminkefrelst, men overrasket fansen da hun slapp sitt daglige sminkerituale med Snapchat-følgerne sine - kort tid etter hun slapp egen sminkekolleksjonen.

Flere fans skrøt av 19-åringen for at hun viste sitt naturlige og «uperfekte» utseende på snap-bildene, og hyllet henne for ærligheten.

Nå om dagen ser det ut til at den unge realitystjernen og gründeren svever på en rosasky sammen med sin kjæreste Tyga (27).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling