Livet etter Det hvite hus:

Hit flyttet USAs tidligere presidenter

Enorme villaer og eksklusive eiendommer.

LUKSUS: Både Laura Lane og George W. Bush, Hillary og Bill Clinton, samt Nancy og Ronald Reagan flyttet videre til ekstravagante eiendommer og boliger. Foto: NTB Scanpix
LUKSUS: Både Laura Lane og George W. Bush, Hillary og Bill Clinton, samt Nancy og Ronald Reagan flyttet videre til ekstravagante eiendommer og boliger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I januar skal Barack Obama flytte fra det som kanskje er verdens mest kjente adresse, 1600 Pennsylvania Ave NW, Washington DC - mer kjent som Det hvite hus.

Når nøklene overleveres til den republikanske hotellmogulen Donald Trump, skal imidlertid ikke flyttelasset lange veien.

Tidligere denne måneden skrev Dagbladet at Obama-familien flytter til et herskapshus i den eksklusive bydelen Kalorama i Washington DC, bare litt over tre kilometer unna presidentboligen.

Når man avslutter sitt presidentembete, er det imidlertid ingen hemmelighet at det skjer store omveltninger.

Egen «man-cave»

Da George W. Bush (70) forlot stillingen som USAs president i 2009, flyttet han og kona Laura Lane Bush (70) til hjemtraktene i Dallas, Texas.

Ifølge New York Times kjøpte paret et hus i det fasjonable boligstrøket Preston Hollow, som de senere valgte å pusse opp.

Med en størrelse på 790 kvadratmeter er det heller ingen tvil om at det finnes nok boltreplass for dem begge.I boligen skal Bush også ha innredet sin egen «man cave», fylt med bilder og gjenstander fra tiden som president.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer