Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hit skal ikke barna til Michael Jackson

Eks-kona Debbie Rowe (50) vil ikke kaste seg inn i kampen om foreldreretten til barna sine.

HER BOR DEBBIE ROWE: Det har vært varslet en hard kamp om foreldreretten til Michael Jacksons barn. Debbie Rowe er mor til de to eldste, Prince Michael (11) og Paris (11). Hun vil ikke kvesse knivene og kaste seg inn i kampen om barna. Foto: Stella PIctures
HER BOR DEBBIE ROWE: Det har vært varslet en hard kamp om foreldreretten til Michael Jacksons barn. Debbie Rowe er mor til de to eldste, Prince Michael (11) og Paris (11). Hun vil ikke kvesse knivene og kaste seg inn i kampen om barna. Foto: Stella PIctures Vis mer

||| (Dagbladet.no): Det har de siste dagene blitt spekulert i hvem som skal overta foreldreansvaret til Michael Jacksons barn.

Prince Michael I (12), Paris (11) og Prince Michael II (7) skal ifølge ubekreftede rapporter uttalt at de vil bo hos bestemoren Katherine Jackson (79) i Jackson-familiens hjem i Encino, 20 minutter utenfor Los Angeles.

Utelukker seg selv
Bestemoren skal også ha truet med å kaste seg inn i kampen om omsorgsretten «med hud og hår» hvis ikke de to eldste barnas mor, Debbie Rowe (50), anerkjenner dette.

Men barnas mor har nå utelukket seg selv fra foreldreansvaret, ifølge en kilde tett på Rowe som The Sunday Times har vært i kontakt med.

- Hun ser ikke på seg selv som noen fulltidsforelder og har nok med å ta vare på hundene og hestene sine. Selv om hun er veldig glad i barna sine, føler hun at hun ikke kjenner dem, blir kilden sitert på.

Lite kontakt med barna
Rowe har imidlertid et ønske om å bli mer kjent med dem, for kontakten mellom moren og barna skal ha vært ikke-eksisterende de siste årene.

Ryktene om at Debbie Rowe ville prøve å stjele foreldreansvaret tilbake blusset opp da den nå pensjonerte dommeren Stephen Lachs mente at Rowe hadde en god sjanse til å få omsorgsretten for barna. Lachs var dommeren i parets skilsmisseoppgjør i 1999.

Dette mente han til tross for at Rowe selv ga fra seg foreldereansvaret etter skilsmisseoppgjøret.

HIT VIL BARNA: Hvis barna får det slik de vil, blir dette deres neste hjem. Jackson-familiens hus i Encino. 20 minutter unna Los Angeles. Foto: AFP PHOTO / ROBYN BECK
HIT VIL BARNA: Hvis barna får det slik de vil, blir dette deres neste hjem. Jackson-familiens hus i Encino. 20 minutter unna Los Angeles. Foto: AFP PHOTO / ROBYN BECK Vis mer


VIL IKKE KJEMPE: Debbie Rowe (50) vil ikke sloss med barnas bestemor om foreldreretten. Foto: EPA/AARON LAMBERT
VIL IKKE KJEMPE: Debbie Rowe (50) vil ikke sloss med barnas bestemor om foreldreretten. Foto: EPA/AARON LAMBERT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling