Roseanne Barr:

Hitler-kostyme, provoserende tweets, og presidentkandidatur. Roseanne Barr (65) har provosert før

Det er langt ifra første gang den kontroversielle komikeren og skuespilleren får internett til å koke.

KONTROVERSIELL: Skuespiller og komiker Roseanne Barr fikk denne uka sparken da tv-kanalen ABC besluttet seg for å ta tv-serien av lufta som følge av rasistiske utspill på twitter. Det er imidlertid ikke første gang 65-åringen har satt sinnene i kok. Foto: NTB Scanpix
KONTROVERSIELL: Skuespiller og komiker Roseanne Barr fikk denne uka sparken da tv-kanalen ABC besluttet seg for å ta tv-serien av lufta som følge av rasistiske utspill på twitter. Det er imidlertid ikke første gang 65-åringen har satt sinnene i kok. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har stormet rundt skuespiller og komiker Roseanne Barr (65) den siste tida, etter at hun tirsdag sørget for å få tv-serien «Roseanne» tatt av luften som følge av rasistiske utspill på Twitter.

- Roseannes Twitter-meldinger er avskyelig, motstridende og representerer ikke våre verdier. Vi har besluttet å avbryte showet hennes, skrev kanalen ABC i en offisiell uttalelse.

Siden har stjerna fyrt løs med en rekke kontroversielle utspill på Twitter, og både skylt på at hun hadde tatt sovetabletter før uttalelsen, og retvitret påstander om at tidligere førstedame Michelle Obama skal ha hatt en finger med i spillet i beslutningen om å avbryte tv-showet.

Hennes mange utsagn har slettes ikke ført til at stormen har lagt seg. Det er imidlertid ikke første gang den frittalende Barr sparker fra seg - og det i alle retninger.

Stilte i Hitler-kostyme

Selv om Barr for mange først og fremst er kjent fra tv-serien med eget navn, det var som standupkomiker 65-åringen først startet sin karriere. Etter at tv-serien «Roseanne» ble tatt av lufta etter ni år på 80- og 90- tallet, gjenopptok Barr sin karriere som standupkomiker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer