Alexandra Rotan:

Hjernerystelse: - Ganske krise

Alexandra Rotan røper skade.

SKADET: Alexandra Rotan viser fram skaden på Instagram. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SKADET: Alexandra Rotan viser fram skaden på Instagram. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag delte «Stjernekamp»-aktuelle Alexandra Rotan (25) et bilde av at hun hadde slått nesa under en squash-kamp. Overfor VG forteller hun fredag at hun har pådratt seg hjernerystelse.

Artisten, spesielt kjent fra KEiiNO, fikk et ordentlig kutt og begynte å blø. Etter en tur på legevakten fikk hun beskjed om at hun hadde fått en liten hjernerystelse.

- Dette er ganske krise. Nå må jeg bare hvile hodet, sove mest mulig. Men det som stresser meg mest er at jeg som en følge av hjernerystelsen er blitt litt tett i nesen. Den er et av hovedverktøyene mine når jeg synger. Dette er ikke til min fordel - og nå har jeg også et konstant trykk i hodet, forteller Rotan til avisa.

GRUER SEG: Alexandra Rotan fra Keiino er en av årets deltakerne i «Stjernekamp». Hun forteller til Dagbladet at hun gleder seg til å opptre, men gruer seg til flere aspekter ved konkurransen. Reporter: Kjetil Stoveland. Klipp og voiceover: Maja Walberg Klev Vis mer

Overfor Dagbladet legger ikke Rotan skjul på at det «er skikkelig synd at det skulle skje rett før morgendagens sending, som jeg har gledet meg ekstremt mye til»

- Jeg er veldig blå og det gjør skikkelig vondt. Hevelsen har heldigvis gått ned litt, og hodet føles bedre. Jeg satser på at formen er tipp topp i morgen, sier hun, men legger til:

- Jeg blir selvfølgelig stresset, fordi jeg vil prestere på topp i hver sending. Det er så synd at det skulle skje nå på oppløpet, men jeg tar det hele med et smil, og gleder meg til morgendagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer