Nora Mørk og Martin Laumann Ylven:

Hjerteflørt på Instagram

Håndballstjerna Nora Mørk og «Iskrigerne»-profilen Martin Ylven deler flere bilder av hverandre i sosiale medier den siste tida.

ROMANSERYKTER: Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld ble en påstått romanse mellom håndballspiller Nora Mørk (28) og ishockeyspiller Martin Laumann Ylven (30) omtalt på «God kveld Norge» på TV 2, der flere bilder delt av det angivelige paret på Instagram ble vist til seerne.

Blant bildene som tyder på en romanse, er følgende bilde, som Mørk tidligere har publisert på Instagrams historiefunksjon:

Bildet viser håndballstjerna i armkroken til en person med en tatovering som er veldig lik Ylvens karakteristiske tatovering på nøyaktig samme sted.

Ylven selv har også delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, der Nora Mørk for tida bor. Ingen av bildene viser Mørks ansikt, men håndballstjerna har kommentert på enkelte av bildene som Ylven har lagt ut.

Søndag kveld la derimot Ylven ut et bilde på sin Instagram-story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har også tagget henne, samt at han har lagt ved et hjerte.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra verken Mørk eller Ylven.

Toppidrettsutøvere

Både Mørk og Ylven er profilerte toppidrettsutøvere. Førstnevnte har en lang karriere på Norges kvinnelandslag i håndball, i tillegg til å ha spilt for Larvik HF, før hun i 2016 gikk til proffklubben Györ i Ungarn, der hun fortsatt spiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer