Nora Mørk og Martin Laumann Ylven:

Hjerteflørt på Instagram

Håndballstjerna Nora Mørk og «Iskrigerne»-profilen Martin Ylven deler flere bilder av hverandre i sosiale medier den siste tida.

ROMANSERYKTER: Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Det har i flere uker versert rykter om at håndballstjernen Nora Mørk har funnet tonen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven. Foto: NTB ScanpixVis mer

Lørdag kveld ble en påstått romanse mellom håndballspiller Nora Mørk (28) og ishockeyspiller Martin Laumann Ylven (30) omtalt på «God kveld Norge» på TV 2, der flere bilder delt av det angivelige paret på Instagram ble vist til seerne.

Blant bildene som tyder på en romanse, er følgende bilde, som Mørk tidligere har publisert på Instagrams historiefunksjon:

VISER TATOVERING: Dette er blant bildene Nora Mørk har delt på sin åpne Instagram-profil. Tatoveringen på bildet ser ut til å være den samme ishockeyspilleren Martin Ylven har på sitt håndledd. Skjermdump: Instagram
VISER TATOVERING: Dette er blant bildene Nora Mørk har delt på sin åpne Instagram-profil. Tatoveringen på bildet ser ut til å være den samme ishockeyspilleren Martin Ylven har på sitt håndledd. Skjermdump: Instagram Vis mer

Bildet viser håndballstjerna i armkroken til en person med en tatovering som er veldig lik Ylvens karakteristiske tatovering på nøyaktig samme sted.

Ylven selv har også delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, der Nora Mørk for tida bor. Ingen av bildene viser Mørks ansikt, men håndballstjerna har kommentert på enkelte av bildene som Ylven har lagt ut.

Søndag kveld la derimot Ylven ut et bilde på sin Instagram-story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har også tagget henne, samt at han har lagt ved et hjerte.

BEKREFTELSE?: Søndag la ishockeystjernen ut dette bildet på sin story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har i tillegg tagget henne. Foto: Privat
BEKREFTELSE?: Søndag la ishockeystjernen ut dette bildet på sin story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han har i tillegg tagget henne. Foto: Privat Vis mer

Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra verken Mørk eller Ylven.

Toppidrettsutøvere

Både Mørk og Ylven er profilerte toppidrettsutøvere. Førstnevnte har en lang karriere på Norges kvinnelandslag i håndball, i tillegg til å ha spilt for Larvik HF, før hun i 2016 gikk til proffklubben Györ i Ungarn, der hun fortsatt spiller.

Ylven har på sin side gjort karriere på ishockeybanen. 30-åringen, som kommer fra Høybråten, begynte karrieren i Lørenskog. Som 10-åring gikk han til Vålerenga. I tillegg har han vært innom klubber som Linköpings HC og Stjernen.

VÅLERENGA-PROFIL: Martin Laumann Ylven feirer scoring mot Frisk Asker i 2016. Foto: NTB scanpix
VÅLERENGA-PROFIL: Martin Laumann Ylven feirer scoring mot Frisk Asker i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

De siste åra har han vært tilbake i Vålerenga, og han hadde også en sentral rolle i tredje sesong av TV 2-programmet «Iskrigerne», sammen med blant andre Glenn Jensen (31) og Erik Follestad Johansen (29).

Serien, som har vært sendt på TV 2 Zebra, fulgte Vålerengas hockeylag tett, både på og utenfor banen.

STRIPPESTRAFFE: Espen «Shampo» Knutsen sparker i gang sesnongen med å få spillerende sine til å spille strippestraffe. Se klippet fra premieren på sesong 2 av Iskrigerne. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Tøft brudd

Den angivelige flørten med ishockeystjerna kommer drøye halvannet år etter at Mørks forhold til fotballproffen Stefan Strandberg (28), tok slutt etter seks år. Bruddet avslørte Mørk selv i et portrettintervju i VG i desmber 2017.

Forrige sommer åpnet hun opp om bruddet i den tidligere TV 2-profilen Ida Fladen sin podkast, «Ida med hjertet i hånden». I samtalen, der de snakket om alt fra kjærlighet og toppidrett, til sosial angst, kunne Mørk fortelle at hun lenge hadde sett bruddet mellom seg selv og Stefan Strandberg komme.

- Det var jo tøft, men samtidig så jeg det komme. Vi hadde vært sammen så lenge, så det var selvfølgelig veldig trist. Vi var jo veldig glad i hverandre, fortalte Mørk åpenhjertig i podkasten.

Videre fortalte hun at hun ikke hadde tillatt seg selv å ha kjærlighetssorg, noe hun gjorde ved å holde seg kald. Hun ønsket nemlig ikke å la sorgen gå utover jobben eller treningen.

Nå kan det altså se ut til at lykken smiler igjen for Nora Mørk.