Prinsesse Estelle fyller fem år:

Holder prinsesse Estelles bursdagsfeiring hemmelig

Feires med nye offisielle bilder. 

PÅ FERIE: Den kongelige familien er på ferie sammen, så det kan godt tenkes at prinsesse Estelle feirer femårsdagen et helt annet sted enn hjemme på Haga slott. Foto: Anna Lena Ahlström / Kungahuset.se
PÅ FERIE: Den kongelige familien er på ferie sammen, så det kan godt tenkes at prinsesse Estelle feirer femårsdagen et helt annet sted enn hjemme på Haga slott. Foto: Anna Lena Ahlström / Kungahuset.se Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For fem år siden ble kronprinsesse Victoria (39) og ektemannen prins Daniel (43) foreldre for første gang, da prinsesse Estelle (5) kom til verden.

Tradisjonen tro har det svenske hoffet offentliggjort noen nye bilder av henne, i anledning hennes fødselsdag den 23. februar.

På bildene ser man prinsessa leke seg på en sofa, samtidig som hun smiler bredt.

I utlandet?

Men hvor feiringa vil finne sted, er det svært få som vet.

Forrige uke reiste nemlig den lille familien på en privat feriereise til et ukjent sted for å tilbringe kvalitetstid med barna, ifølge Svenskdam. Om reisemålet er i utlandet eller et sted i Sverige, vites ikke.

Hoffet vil heller ikke svare på hvordan Estelles bursdag skal feires.

- Prinsesse Estelle kommer til å feire privat med familien, og derfor kan vi heller ikke si noe ytterligere om den saken, sier informasjonssekretær Ulrika Näsholm til Svenskdam.

Ettersom hoffet tidligere har sagt at familien kommer hjem fra ferie i tide til sitt neste offisielle oppdrag den 6. mars, kan det se ut som om feiringa vil finne sted annetsteds enn hjemme på Haga slott.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer