EKTESKAP: Victoria Beckham synes det til tider kan være stressende å leve opp til rollene som kone, mamma og karrierekvinne. Foto: NTB Scanpix
EKTESKAP: Victoria Beckham synes det til tider kan være stressende å leve opp til rollene som kone, mamma og karrierekvinne. Foto: NTB ScanpixVis mer

Victoria Beckham:

Holder tett om ekteskapet - nå snakker hun

- Jeg forsøker iherdig å være en god kone.

Helt siden de giftet seg i Luttrellstown slott i Dublin for snart 20 år siden, har David (43) og Victoria Beckham (44) vært et av verdens mest omtalte og ettertraktede ektepar.

På godt og vondt er det mange som gjerne vil ha en bit av ekteparet, og flere ganger har de måtte forsvare seg mot rykter fra sladderpressen og sosiale medier.

I et nylig intervju med den kjente programlederen Claudia Winkleman (46) hos BBC Radio 2, åpner Victoria Beckham seg om hvordan hun iherdig forsøker å gjøre sitt beste for å være en god kone, og mor til sine fire barn, Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7).

- Det er stressende

Livet til den tidligere Spice Girls-stjerna har i flere år vært svært hektisk, der 44-åringen blant annet har vært fullt opptatt med sitt eget klesmerke. 10-årsjubileet ble markert tidligere denne måneden, da hun dukket opp på forsida i motemagasinet Vogue sammen med hele familien.

Til radiokanalen, gjengitt av Express, forteller hun at det ikke alltid er like lett å balansere familielivet med karrieren.

UNG DEBUTANT: Victoria og David Beckhams ti år gamle sønn, Romeo, debuterer som modell i en kampanje for Burberry sammen med Edie Campbell og Cara Delevingne. Video: Burberry Vis mer Vis mer

- Jeg gjør mitt aller beste. Jeg forsøker iherdig å være en god kone, en god mor og gjøre mitt beste på jobb. Det er stressende fordi jeg bryr meg om alle, forteller hun.

Hardtarbeidende

Da barna til Victoria og David Beckham var yngre, var det ingen av dem som egentlig skjønte hva mora deres jobbet med.

Til radiokanalen forteller den verdenskjente 44-åringen at de bare var vant med at mora deres sto opp tidlig for å dra på jobb. De første åra var det ingen av dem som kom til noen moteshow for å se hva hun hadde laget.

- I flere år var det ingen som kom. Jeg ville holde fokuset til kolleksjonene, og det jeg gjorde, forteller hun.

Etter hvert som Victoria Beckham for alvor ble mer og mer etablert i motebransjen, dukket også familiemedlemmene opp på flere moteshow.

Reaksjonen til barna etter deres første opptreden husker Victoria Beckham svært godt.

- Jeg husker de sa: «Mamma har en ordentlig jobb. Hva er dette studioet hun alltid drar til?» Etter det falt alt på plass, og jeg synes det var stas at de var med og så på. Siden den gang har de vært med og sett hvert eneste moteshow, forteller hun.

Saken fortsetter under:

Tok med hele familien

Også i år var barna med under moteshowet til mora si under London Fashion Week. Ekstra stas var det kanskje i år, ettersom showet markerte nettopp Victoria Beckhams ti år i motebransjen.

Hele familien troppet opp, noe David Beckham dokumenterte godt i sosiale medier.

- Stolt av mammas ti år i bransjen, og for en fantastisk måte å feire det på. Vi er stolte av deg, skrev David Beckham til et bilde av ekteparets fire barn med en tilhørende video av deres mor.