David Eriksen og Hedvig Glestad:

Holdt bruddet skjult: - Grusomt

Avslører ukjente detaljer om bruddet.

SLUTT: Det var i april det ble kjent at David Eriksen og Hedvig Glestad hadde gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Det var i april det ble kjent at David Eriksen og Hedvig Glestad hadde gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart er det duket for premiere på sesong tre av den populære TV 2-serien «Alle elsker David».

I serien følger kameraene kjendismanager David Eriksen (55) og alt som skjer i hans liv. I de to første sesongene har Hedvig Sophie Glestad (30) vært å se som Eriksens kjæreste, men i april ble det kjent at forholdet var over.

Den kommende sesongen vil gi seerne et innblikk i bruddet mellom de to, og i podkasten «Råning med Tone», ledet av Tone Damli (34), åpner Eriksen seg om hvordan det var å gå gjennom et brudd med kameraer på slep.

Naturlig å ta med bruddet

I podkasten forteller 55-åringen at det føltes helt feil å ikke skulle ta med bruddet i serien.

- Da mister det hele troverdigheten med serien, for det er det folk sier om den serien - at det er åpent og enkelt (...) Og når vi først har vært såpass sårbare på en del ting i den serien fra før så ble det naturlig å ta det med, sier Eriksen.

Han understreker imidlertid at det var vanskelig å gå gjennom både brudd og kjærlighetssorg, samtidig som kameraene dokumenterer hverdagen deres.

Videre legger han til at det er noen episoder i den kommende sesongen han ikke kommer til å se, og svarer bekreftende når Damli spør om seerne får se han gråte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer