Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank:

Holdt dødsfall hemmelig

Prinsesse Eugenie og ektemannen i sorg før barnedåpen.

I SORG: Jack Brooksbank og prinsesse Eugenie fikk en sørgelig nyhet bare få dager før sønnen skulle døpes i helga. Her fra da de giftet seg i 2018. Foto: REX/NTB
I SORG: Jack Brooksbank og prinsesse Eugenie fikk en sørgelig nyhet bare få dager før sønnen skulle døpes i helga. Her fra da de giftet seg i 2018. Foto: REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av februar delte britiske prinsesse Eugenie (31) og ektemannen Jack Brooksbank (35) den hyggelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang.

Paret, som giftet seg i 2018, fikk en liten gutt, August Philip Hawke Brooksbank.

Søndag ble sønnen døpt på Windsor Castle, men det som i utgangspunktet skulle være en gledens dag for den britiske prinsessefamilien, ble sterkt preget av sorg, skriver blant andre Tatler.

I sorg

Bare tre dager før dåpen mistet nemlig Jack Brookbanks sin far, og lille August sin bestefar. Det bekrefter familien overfor The Telegraph, hvor det kommer fram at han gikk bort 18. november.

«Elsket alle de gode tingene i livet, men spesielt sin kone, venner, gutter, svigerdøtre og barnebarn», heter det i uttalelsen.

George Brooksbank, som ble 72 år, skal ha vært syk i lengre tid, og skal ikke ha kommet seg helt på beina etter at han ble coronasmittet i fjor.

Prinsessen og ektemannen gjennomførte likevel sønnens dåp på søndag, som ble holdt sammen med Zara og Mike Tindall. Sistnevntes sønn Lucas ble også døpt i helga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer