Patrick J. Adams og Troian Bellisario:

Holdt graviditeten hemmelig - igjen

Stjerneparet overrasker med babynyhet.

BABYLYKKE: Patrick J. Adams og Troian Bellisario har blitt foreldre for andre gang. Foto: Pa Photos/Chase Rollins/NTB
BABYLYKKE: Patrick J. Adams og Troian Bellisario har blitt foreldre for andre gang. Foto: Pa Photos/Chase Rollins/NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2018 kom den hyggelige nyheten om at «Pretty Little Liars»-stjerna Troian Bellisario (35) og «Suits»-stjerna Patrick J. Adams (39) hadde blitt foreldre for første gang da dattera Aurora (2) kom til verden.

«Jeg kunne ikke vært mer stolt for å bli moren hennes. Å få bringe en ny jente til denne verden og gjøre mitt beste for å oppdra henne til å bli snill, sterk og alt hun ønsker å bli», skrev blant annet Bellisario på Instagram den gang.

Fødselen kom som en overraskelse på fans og media ettersom paret aldri hadde annonsert at de ventet barn.

«Unik ankomst»

Nå, to år senere, har skuespillerduoen fått datter nummer to. Også denne gang i all hemmelighet. Det avslører de nybakte foreldrene selv på sosiale medier fredag.

«Frøken Elliot Rowena Adams kom til verden 15. mai under de villeste omstendigheter. Det blir nå en helt ny epoke for denne familien. Velkommen, min elskede», deler den nybakte mammaen sammen med dette bilde på Instagram:

Den stolte pappaen hinter også om en noe uvanlig fødsel uten å avsløre hva som skjedde.

«+1….. Velkommen til det morsomme huset, frøken Elliot Rowena Adams. Håper livet ditt blir like unikt og spennende som ankomsten din», skriver han.

Møttes på jobb

Bellisario og Adams traff hverandre for første gang i 2009 under en skuespillerjobb.

- Vi spilte sammen i et stykke i Los Angeles som het «Equivocation». Hun fikk rollen som kjæresten min. Vi møttes, og så var det gjort, har Patrick fortalt om deres første møte, ifølge Fame10.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Rundt fire år senere ble turtelduene forlovet, men det var ikke før i 2016 at de endelig ga hverandre sine «ja» på en romantisk strand i Santa Barbara, California.

Paret inviterte kun de nærmeste vennene sine, og bryllupet bestod av rundt 200 gjester. Blant dem var hele «Pretty Little Liars»-gjengen til stede, ifølge Cosmopolitan.

I kongelig bryllup

Adams spilte som kjent kjæresten til hertuginne Meghan (39) i den populære tv-serien «Suits», og de to ble også nære venner privat. Da hun giftet seg med prins Harry i mai 2018 var derfor Adams og Bellisario selvskrevne gjester i bryllupet.

KONGELIG BRYLLUP: Patrick J Adams og Troian Bellisario på vei inn til vielsen av hertugparet våren for tre år siden. Foto: James Gourley/REX/NTB
KONGELIG BRYLLUP: Patrick J Adams og Troian Bellisario på vei inn til vielsen av hertugparet våren for tre år siden. Foto: James Gourley/REX/NTB Vis mer

I etterkant av bryllupet havnet tobarnsfaren i en nokså kinkig situasjon.

Ifølge Fox News publiserte skuespilleren et «uflatterende» bilde av en kvinne på Instagram, etter at hun angivelig skal ha snakket nedsettende om utseendet hans i forbindelse med vielsen til hertugparet.

Adams skal ha møtt kvinnen på flyplassen, hvor hun skal ha sett et bilde av ham og kona i avisen. Hun skal ha snudd seg mot dem og sagt at bildet var «stygt», og at han så «kraftig» ut.

Da vedkommende sovnet, svarte 39-åringen med å ta et bilde av henne, for så å publisere det i sosiale medier. Det ble ikke godt mottatt blant flere av hans over to millioner følgere på Instagram.

«Suits»-stjerna valgte ifølge en rekke medier å slette bildet raskt, før han lastet opp en lengre beklagelse.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjorde avkall på yrket som skuespiller da hun giftet seg med prins Harry. Vis mer

- I går publiserte jeg et bilde av en kvinne som «body shamet» meg og min kone på flyplassen. Hensikten var utelukkende å sette et ansikt på de menneskene som tror at slike kommentarer er nødvendig, hjelpsomt eller morsomt. Noen kommenterte at jeg drev med mobbing, og at jeg kunne «ryke og reise».

- (...) Jeg tenkte på det, er enig og har valgt å slette bildet.

Skuespilleren understreket videre at han «ikke er noen mobber», og forklarte at han burde ha løst situasjonen på annerledes vis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer