<p>HEMMELIGHETSFULL: Skuespiller Lizzy Caplan (34) har vært kjæreste med Tom Riley (35) i halvannet år. Først nå bekrefter hun forholdet - og en forlovelse. Foto: Broadimage / NTB Scanpix</p>

HEMMELIGHETSFULL: Skuespiller Lizzy Caplan (34) har vært kjæreste med Tom Riley (35) i halvannet år. Først nå bekrefter hun forholdet - og en forlovelse. Foto: Broadimage / NTB Scanpix

Vis mer

Holdt kjeft om forholdet i halvannet år. Nå er hun forlovet.

Klarte så å skjule ringen i to måneder.

(Dagbladet): Det skal godt gjøres å holde privatlivet unna offentligheten når du er film- og tv-stjerne i Hollywood.

Lizzy Caplan (34) og Tom Riley (35) har likevel sluppet greit unna. Fram til nå, riktignok.

Skuespillerne lot det gå halvannet år før de valgte å annonsere at de har blitt et par, og lot oss like greit få en forlovelse på kjøpet.

Fridde i mai

Magasinet US Weekly får bekreftet av Caplans management at hun og Riley planlegger giftemål, og skriver at kjendisparet har lyktes med å holde forlovelsen skjult i over to måneder.


Det bør nevnes at Caplan og Riley viste seg sammen for første gang allerede tidligere i år - da de møtte opp hånd i hånd til opera i Praha - men uten å nevne et ord om en eventuell romanse.

Paret kom likevel sladrepressen i forkjøpet på alle måter.

Ifølge US Weekly var det Riley som fridde til Caplan, under et opphold i New York i mai. De to skal ha møttes under en filminnspilling i London på nyåret i fjor.

GIFTER SEG: Lizzy Caplan og Tom Riley viste seg sammen tidligere i år. Foto: Rex Features / NTB Scanpix
GIFTER SEG: Lizzy Caplan og Tom Riley viste seg sammen tidligere i år. Foto: Rex Features / NTB Scanpix Vis mer

Brudd med «Friends»-stjerne

Lizzy Caplan ble for alvor et kjent fjes da hun dukket opp i rollen som den opprørske tenåringsjenta Janis Ian i Hollywood-suksessen «Mean Girls» i 2004.

Siden har hun vært å se i flere spillerfilmer og tv-serier, deriblant «True Blood» og «New Girl». For tida har hun en av hovedrollene i dramaserien «Masters of sex».

34-åringen har tidligere vært kjæreste med «Friends»-stjerna Matthew Perry (46).

Hennes nye utkårede er ved siden av skuespilleryrket også kjent som filmprodusent. Foran kamera har briten hatt roller i tv-serier som «Doctor Who» og «Da Vinci's Demons», i tillegg til en rekke Hollywood-produksjoner.