Jeff Bridges:

- Holdt på å dø

Skuespilleren åpner opp om helseutfordringene.

ALVORLIG SYK: Jeff Bridges har stått overfor flere utfordringer de siste par åra. Nå forteller han om egen helse. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
ALVORLIG SYK: Jeff Bridges har stått overfor flere utfordringer de siste par åra. Nå forteller han om egen helse. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2020 delte skuespiller Jeff Bridges (72), kjent fra blant annet «The Big Lebowski» og «True Grit», at han hadde blitt diagnostisert med kreft. Siden den gang har han ved flere anledninger oppdatert fansen om hvordan det går med ham.

I fjor høst kunne han blant annet fortelle at kreftmassen hadde blitt mindre etter behandling, og at han den gang befant seg i remisjon (bedring av sykdom, journ.anm.).

- Ingenting å kjempe med

Til tross for gode nyheter fra skuespilleren, kunne han imidlertid også røpe at han i fjor fikk corona. Sykdommen fikk ifølge stjerna kreften til å føles som barnemat i forhold.

Kreftbehandlingen hadde tatt knekken på 72-åringens immunsystem og viruset herjet med ham i lengre tid, avslører han nå.

SLITER: Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliter hun fortsatt med. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Jeg hadde ikke noe forsvar. Det er det cellegift gjør - det stripper deg for hele immunsystemet. Jeg hadde ingenting å kjempe med, forteller han åpenhjertig til People, og røper at han tilbrakte nesten fem måneder på sykehus.

Ifølge Bridges hadde han store smerter og klarte ikke foreta seg noe uten at sykepleierne ga han ekstra oksygen og hjelp.

- Jeg holdt på å dø. Legene sa hele tida til meg at «Jeff, du må kjempe. Du kjemper ikke». Jeg var i overgivelsesmodus. Jeg var klar for å dra. Jeg danset med døden, forteller han.

Vaksinert

Etter lengre tid med behandling mot sykdommen, begynte stjerna omsider å komme seg på beina.

- Jeg tok små steg, sier han.

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

Tidligere har Bridges avslørt at han etter coronasykdommen fikk to vaksinedoser og at han følte seg bedre.

«Corona banket meg opp skikkelig, men jeg er fullvaksinert og føler meg mye bedre nå».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer