Margaux Dietz:

- Holdt på å kaste opp

Den svenske influenseren måtte opereres på nytt etter at hun fikk komplikasjoner.

OPERASJON: Margaux Dietz opererte seg etter at hun hadde slitt med komplikasjoner. Foto: Instagram / Margaux Dietz
OPERASJON: Margaux Dietz opererte seg etter at hun hadde slitt med komplikasjoner. Foto: Instagram / Margaux Dietz Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske influenseren Margaux Dietz (31) har de seineste åra vokst seg til å bli en av nabolandets største profiler på sosiale medier.

31-åringen bruker i kjent stil å dele både store og små hendelser fra hverdagen på Instagram og YouTube. På kanalene har hun til sammen 664 000 følgere.

Tidligere har hun også blogget for magasinet Elle og svingt seg på parketten i den svenske versjonen av «Skal vi danse».

Forrige uke la hun imidlertid ut en video på YouTube hvor hun informerte følgerne sine om at hun skulle legge seg under kniven - igjen.

- Holdt på å kaste opp

Influenseren hadde lenge slitt med komplikasjoner etter en tidligere brystoperasjon, og hadde fått kapseldannelse rundt implantatene. Det resulterte i at hun ville fjerne dem, skriver Aftonbladet.

Ifølge NHI er dannelse av en bindevevskapsel rundt et implantat en normal fysiologisk respons på et fremmedlegeme. Når en kapsel dannes rundt et implantat, kan bindevevet trekke seg sammen og medføre problemer som ømhet, smerte, og skjevstilling av brystet.

Etter hvert fant 31-åringen en klinikk hun følte seg trygg på. Få dager seinere kunne hun røpe hun at operasjonen var gjennomført og forsikret følgerne sine om at alt hadde gått bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer