Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hollywood klør seg i hodet etter Katy Perry og Orlando Blooms mystiske annonsering

- Tar pause fra hverandre. 

SKAPER FORVIRRING: Orlando Bloom og Katy Perry har vært kjærester siden januar i fjor. Nå har duoen imidlertid annonsert at de tar en pause, noe som skaper forvirring i internasjonal presse. Foto: NTB Scanpix
SKAPER FORVIRRING: Orlando Bloom og Katy Perry har vært kjærester siden januar i fjor. Nå har duoen imidlertid annonsert at de tar en pause, noe som skaper forvirring i internasjonal presse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter å ha vært kjærester i overkant av ett år har skuespiller Orlando Bloom (40) og artist Katy Perry (32) valgt å ta en pause fra hverandre.

Det bekrefter paret i en felles uttalelse.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttaler en representant for duoen til US Weekly.

Stiller spørsmål

At kjente par velger å gå ut med en offentlig uttalelse i forbindelse med brudd, er ingen ukjent sak. Nå er det imidlertid mange som klør seg i hodet, og stiller spørsmål ved den noe spesielle annonseringen.

«Respektfull og kjærlig pause? Har de gått fra hverandre, eller ikke?», skriver blant andre News.com.

KATY STARSTRUCK: Katty Perry fikk oppfylt drømmen om å møte Ylvis på rød løper før MTV Awards i Amsterdam. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Det er bare tre dager siden Bloom og Perry ble observert sammen, da under årets Oscar-utdeling.

I går la også skuespilleren ut et bilde på Instagram, hvor han poserer med Perrys hund, Butters.

- Fantastisk

Helt siden Bloom og Perry traff hverandre under fjorårets Golden Globe Awards, har de vært et av Hollywoods mest omtalte par.

Selv om de har reist på romantiske ferieturer sammen og spaserer hånd i hånd offentlig, så har duoen forholdt seg relativt tause om forholdet til pressen.

Da den britiske «Ringenes Herre»-stjernen, som har vært ambassadør for UNICEF i over ti år, deltok på deres 70-årsjubileum i New York i fjor, skrøt han imidlertid stolt av kjærestens veldedige arbeid for organisasjonen.

- Hun er fantastisk. Jeg er superstolt av jobben hun gjør. Hennes stemme når ut til så mange. Det er bemerkelsesverdig å se henne mestre denne saken, og det er fantastisk at vi fikk gjøre dette sammen, sa han til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

Ble dumpet via sms

Fra 2010 til 2013 var Orlando gift med supermodell Miranda Kerr.

Etter skilsmissen ble skuespilleren koblet til stjerner som Selena Gomez (24), Liv Tyler (39) og Margot Robbie (26).

VAR GIFT: Orlando Bloom og Miranda Kerr var gift i tre år, før de gikk hver til sitt. Paret har ett barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VAR GIFT: Orlando Bloom og Miranda Kerr var gift i tre år, før de gikk hver til sitt. Paret har ett barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katy Perry på sin side har hatt et turbulent kjærlighetsliv.

Etter kun 14 måneder som gift, ble sangeren i 2012 dumpet via sms av skuespiller Russell Brand (41).

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media