Debbie Reynolds og Carrie Fisher:

Hollywood-legenden døde dagen etter dattera - nå er dødsårsaken klar

Debbie Reynolds ble 84 år gammel.

ANERKJENT: Debbie Reynolds var en av Hollywoods aller største skuespillere. Den 28. desember i fjor døde hun. Nå er stjernas dødsårsak offentliggjort. Bildet er tatt i 1956. Foto: NTB scanpix
ANERKJENT: Debbie Reynolds var en av Hollywoods aller største skuespillere. Den 28. desember i fjor døde hun. Nå er stjernas dødsårsak offentliggjort. Bildet er tatt i 1956. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 2016 fikk en tragisk slutt for filmelskere. I romjula døde den anerkjente «Star Wars»-skuespilleren Carrie Fisher (60), etter å fått et hjerteinfarkt dager i forveien. Dette sørget for innleggelse på sykehus, der hun sovnet inn.

Den 28. desember kom nok en sjokkbeskjed. Fishers mor, Hollywood-skuespiller Debbie Reynolds (84), hadde også gått bort. Reynolds ble sendt til sykehus onsdag kveld. Natt til torsdag bekreftet hennes sønn at moren hadde gått bort.

- Det siste hun sa i dag tidlig var at hun var utrolig, utrolig trist over tapet av Carrie. Hun sa hun ville være med Carrie igjen. Femten minutter seinere fikk hun et alvorlig slag, sier Reynolds sønn Todd Fisher ifølge The Guardian.

Dødsårsak offentliggjort

Todd Fisher har snakket mye med pressen siden søsteren og moren døde. Han var blant annet klar på at han ville arrangere en felles begravelse for de to, et ønske han fikk oppfylt.

Reynolds dødsårsak har på tross av at hun nå er gravlagt ikke vært offentliggjort før denne uka. Todd Fisher var tidlig ute og hevdet at moren døde fordi hun så gjerne ville se datteren sin igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer