Daisy McCrackin fra «Halloween»

Hollywood-skuespillere ble kidnappet. Lå naken i badekar i 30 timer

Nå er tre menn siktet for den grufulle hendelsen.

KIDNAPPET: I fjor ble skuespiller Daisy McCrackin kidnappet fra sitt eget hjem i Los Angeles. Det som fulgte var grufulle 30 timer. Foto: All Over Press
KIDNAPPET: I fjor ble skuespiller Daisy McCrackin kidnappet fra sitt eget hjem i Los Angeles. Det som fulgte var grufulle 30 timer. Foto: All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skrekkfilmserien «Halloween» består i dag av hele elleve filmer, som alle handler om den maskerte seriemorderen Michael Myers. Filmserien gjorde blant andre skuespiller Jamie Lee Curtis til en verdensstjerne, og den har også fostret andre store navn opp gjennom åra.

Det var også her skuespiller Daisy McCrackin fikk sitt store gjennombrudd. Hun spilte i «Halloween: Resurrection» i 2002, og har siden spilt i en rekke andre Hollywood-produksjoner. De siste åra har hun gjort mindre roller og vært lite i mediene, men nå er oppmerksomheten atter en gang rettet mot henne.

Grunnen er alt annet enn hyggelig. The Independent skriver at skuespilleren og kollegaen Joseph Capone nylig ble kidnappet fra McCrakins hjem i Los Angeles. Timene som fulgte, var skrekkelige.

Slått med pistol

Det var den 3. mai i fjor at de to skuespillerne skal ha blitt kastet inn i en bil. Ifølge aktor skal de tre siktede ha slått Capone med en pistol, før de plasserte svarte poser over hodene til de to skrekkslagne skuespillerne.

De ble så kjørt ut til Compton, der en av de siktede bor. Mens «Halloween»-skuespilleren ble igjen i bilen, skal de ha tvunget Capone inn i huset. Her fikk han angivelig beskjed om å kle seg naken og å legge seg i badekaret. Det skulle ta hele 30 timer uten mat før han kom seg ut av den grufulle situasjonen, skriver The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer