Alec Baldwin:

Hollywood-stjerna arrestert for overfall

Skuespillerstjerna Alec Baldwin er blitt fengslet i New York.

ARRESTERT: Skuespiller Alec Baldwin er arrestert og fengslet etter et overfall i New York. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Skuespiller Alec Baldwin er arrestert og fengslet etter et overfall i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Alec Baldwin (60) er arrestert for overfall i forbindelse med en krangel over en parkeringsplass, melder CNN fredag kveld norsk tid.

Ifølge John Grimple, ved New York-politiet, utspant hendelsen seg på 10th Street på Manhattan, men utdypet ikke videre om hva som egentlig skjedde.

Ifølge vitner TMZ har snakket med, holdt en venn av Baldwin av en parkeringsplass til skuespilleren, da en annen mann skal ha stjålet den rett foran dem.

Fembarnsfaren skal ha blitt sint, og det oppsto en krangel som skal ha endt med at Baldwin slo den 49 år gamle mannen i kjeven. Offeret skal deretter ha blitt fraktet til sykehus, skriver nettstedet.

Et vitne skal også ha hørt Baldwin rope ukvemsord i løpet av krangelen. Politiet ble tilkalt og skuespilleren, som bor i området, ble arrestert.

CNN har vært i kontakt med Hollywood-stjernas talsperson som foreløpig ikke har svart på deres henvendelser.

Oppmerksomhet fra presidenten

I tillegg til at Baldwin er kjent for sine parodier av president Donald Trump på «Saturday Night Live», er han også for tida aktuell som programleder for TV-showet «The Alec Baldwin Show».

Fredag kveld uttalte Trump seg om arrestasjonen:

Siden 2012 har 60-åringen vært gift med den 26 år yngre yogainstruktøren Hilaria Baldwin (34), og sammen har de fire små barn.

Paret ble sist foreldre i mai - Bare ett år etter at de fikk sønnen Leonardo.

Baldwin har i tillegg dattera Ireland Baldwin (23), fra det turbulente ekteskapet med skuespilleren Kim Basinger (64).

Høyt temperament

På under fem år har Baldwin og hans unge kone blitt far til fire smårollinger, og han blir ofte omtalt som en familiekjær kar som deler søte bilder av sine kjære i sosiale medier.

Men Hollywood-stjerna er også godt kjent for sitt temperament.

I 2007 skapte han blant annet store overskrifter da en talemelding, som ble lagt igjen til hans den gang 11 år gamle datter, Ireland, sluppet på nett.

Han skjelte ut dattera fordi hun ikke hadde dukket opp til en avtale med ham, og kalte henne blant annet for «en frekk, tankeløs gris» i den lange, rasende beskjeden.

NÆRT FORHOLD: I dag har Alec Baldwin og Ireland skværet opp. Her er de sammen under et event i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: I dag har Alec Baldwin og Ireland skværet opp. Her er de sammen under et event i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Såret henne permanent

Under et intervju med programmet «Good Morning America» i fjor, åpnet han seg om skandalen, og fortalte at han fremdeles i dag blir kritisert for det som skjedde.

- Jeg får det slengt i ansiktet hver dag. Det finnes mennesker som dømmer meg eller angriper meg, og som bruker det som skjedde som en konstant spydspiss, delte Baldwin i intervjuet.

Fembarnsfaren valgte å gi en offentlig unnskyldning til datteren kort tid etter hendelsen, ifølge ABC News.

I tv-intervjuet uttalte han videre at han tror ordene han brølte over telefonen var svært ødeleggende for Ireland.

- Det er som en sårskorpe man aldri blir kvitt, fordi andre mennesker pirker på den hele tiden. Det såret datteren min permanent.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer