Elle Fanning:

Hollywood-stjerna blir sjalu av folk med mange venner

Den 18 år gamle Hollywood-stjerna innrømmer at hun sliter med dagens sosiale press.

BLIR MISUNNELIG: Elle Fanning sier hun ofte blir sjalu på mennesker som har lett for å knytte seg til folk. Foto: Brian To/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
BLIR MISUNNELIG: Elle Fanning sier hun ofte blir sjalu på mennesker som har lett for å knytte seg til folk. Foto: Brian To/REX/Shutterstock/ NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet.no): Elle Fanning (18) er til tross for sin unge alder en etablert filmstjerne i Hollywood.

Den unge jenta har fått tusenvis av fans gjennom roller i filmer som «Super 8», «The Curious Case of Benjamin Button», «Maleficent» og kontroversielle «The Neon Demon».

Men til tross for populariteten, avslører skuespilleren til bladet Elle at hun har vanskelig for å få venner

SKJØNNHETS-THRILLER:  The Neon Demon er en amerikansk-dansk thriller regissert av Nicolas Winding Refn. Filmen kom ut juni 2016 i USA. Video: Amazon studio Vis mer Vis mer

En av de få som Fanning har sluppet tett innpå seg, er kjæresten Dylan Beck. Men bortsett fra ham, hevder hun at hun kan telle vennene sine på en hånd.

- Jeg har få venner. Det er tre-fire personer som er virkelig nære meg. Jeg blir sjalu når jeg ser folk med mange venner, innrømmer filmstjerna.

NY FILM: Elle Fanning på premieren til sin nye film «Live by night». F.v.: Jennifer Todd, Sienna Miller, Ben Affleck, Chris Messina, Elle Fanning og Chris Cooper. Foto: NTB Scanpix
NY FILM: Elle Fanning på premieren til sin nye film «Live by night». F.v.: Jennifer Todd, Sienna Miller, Ben Affleck, Chris Messina, Elle Fanning og Chris Cooper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sier nei til Facebook og Twitter

Elle - som er søsteren til «Klodenes kamp»-stjerna Dakota Fanning (22) - innrømmer også at hun er tilbakeholden når det gjelder å vise seg fram på sosiale medier.

Hun er verken på Facebook eller Twitter, og er også svært restriktiv med hva hun legger ut på sin Instagram-side.

Neapolitan 🍨

Et bilde publisert av Elle Fanning (@ellefanning)

- Jeg legger ikke ut alt jeg ser og gjør, for du må bevare noe av mystikken rundt deg selv. I gamle dager så du lite til skuespillerne annet enn i sjeldne intervjuer, der de kun delte det de ønsket å dele. Det var det som gjorde dem så interessante.

18-åringen legger til at mystikken rundt «gamledagers» Hollywood-stjerner gjorde det lettere å holde deres private og profesjonelle liv adskilt.

- Man kunne skille rollefigurene fra kvinnene som spilte dem. Så hvis man så dem på lerreret tenkte man ikke på hva de hadde spist til frokost, sier Fanning i intervjuet.

BERØMTE SØSTRE: Både Dakota (t.v.) og Elle Fanning gjør det godt i Hollywood. Foto: Mike Windle/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix
BERØMTE SØSTRE: Både Dakota (t.v.) og Elle Fanning gjør det godt i Hollywood. Foto: Mike Windle/Getty Images/AFP/ NTB Scanpix Vis mer

Påvirker forholdet til ekskjærester

Elle Fannings skepsis til sosiale medier påvirker også forholdet hennes til ekskjærester.

- Det er så vanskelig nå som en eks-kjæreste kun er en tekstmelding unna. Før så måtte de bygge seg opp mot til å ringe, til å snakke til foreldrene dine. Og når du slo opp så du dem aldri igjen.

- Men nå med Snapchat og Instagram, kan du se alt de gjør - spesielt når de har en ny partner. Men det er ikke bra for deg, så du må bare slutte.

- Jeg har mye angst og sitter konstant på telefonen, så jeg driver hele tiden og sammenligner meg selv med andre.

Ikke alene

Elle Fanning er ikke alene om å innrømme at hun til tider kan være mye alene.

Filmstjerna Melanie Griffith (59) innrømmet i juli i fjor at hun flere ganger har følt seg ensom etter skilsmissen fra Antonio Banderas (56).

- Jeg har en veldig introspektiv periode akkurat nå. Det er en interessant tid. Ganske fint. Barna mine har det flott. De er fantastiske mennesker, fortalte skuespilleren til People.com.

Samtidig innrømmet hun at hun sakte, men sikkert prøver å finne sin egen vei.

- Jeg er singel og ensom, jeg kjeder meg og er forvirret, men samtidig er jeg veldig nysgjerrig. Det føles nesten som om jeg må kaste meg selv ut av redet mitt. Livet går videre.