Hollywood-stjerna droppet undertøyet

Gwyneth Paltrow (40) stilte i dristig kjole.

(Dagbladet): I går var det klart for premieren av filmen «Iron Man 3» i Los Angeles. Blant de selvskrevne gjestene på El Capitan Theatre var Gwyneth Paltrow (40), som har rollen som Pepper Potts i Marvel-filmene.

Det var imidlertid ikke rollefiguren Hollywood-stjerna fikk mest oppmerksomhet for. Paltrow stilte nemlig i en fotsid kjole med helt transparente partier oppe på skuldrene og på sidene.

- Veldig gjennomsiktig De gjennomsiktige sidene ga inntrykk av at stjerna kom uten undertøy. Det dristige nummeret er designet av Antonio Berardi. Til kjolen hadde Paltrow valgt utslått hår og lange strassøredobber.

Skuespilleren selv var svært klar over at kjolen var av det dristige slaget.

- Den er veldig gjennomsiktig. Jeg synes bare at den var veldig vakker og at den hadde noe superheltaktig over seg, sier Paltrow til underholdningsnettstedet E!News.

Kjolen ga også til syne Paltrows veltrente kropp.

Skuespilleren har i flere år sverget til personlige treningstimer med den amerikanske supertreneren Tracy Anderson, som også trener andre stjerner som Madonna.

VISTE HUD: Gwyneth Paltrow (40) viste nok av hud på den røde løperen i Hollywood i går kveld. Foto: NTB Scanpix
VISTE HUD: Gwyneth Paltrow (40) viste nok av hud på den røde løperen i Hollywood i går kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anderson var også på plass på den røde løperen i Hollywood i går.

Verdens vakreste Kjoler er ikke alt Paltrow får oppmerksomhet for om dagen. Nylig gikk 40-åringen også til topps på People Magazines liste over verdens vakreste, ifølge avisa Telegraph.

- Da jeg først fikk høre at jeg skulle være på coveret av Peoples verdens vakreste-nummer, trodde jeg at det var en spøk. Jeg måtte lese e-posten tre ganger. Jeg var sånn, «Dette kan ikke være sant. Jeg har fått dysleksi eller noe!», sier «Iron Man»-stjerna.

Se hvilket terningkast filmen «Iron Man 3» får av Dagbladet her!