Robert Pattinson:

Hollywood-stjerna er i Oslo

Skuespiller Robert Pattinson spiller inn film i hovedstaden.

FILMINNSPILLING: Robert Pattinson, best kjent fra «Twillight»-sagaen og stjerneregissør Christopher Nolan dukket plutselig opp i Oslo i forbindelse med filminnspilling. Video: Ingunn Dorholt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble Hollywood-stjerna Robert Pattinson (33), kanskje best kjent fra «Twilight»-filmene, observert i Oslo. Der spiller han etter alt å dømme inn den nye filmen «Tenet», som er ventet i 2020.

Ifølge Dagbladets reporter på stedet, var området der innspillingen fant sted fullt av skuelystne tilskuere. Fotografer og journalister ble i første omgang nektet å komme inn på området, noe som av en i produksjonen ble forklart ved at de hadde leid området, og at det derfor ikke var et offentlig område.

Innspillingen er nå ferdig på Tjuvholmen, og de involverte har gått til lunsjpause.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Filminnspilling

Overfor kanalen har en person på settet sagt at opptakene startet grytidlig torsdag morgen, og at de skulle videre på en ny location i sentrum. Hittil har Pattinson blitt observert på Tjuvholmen og på operataket, og også filmregissør Christopher Nolan (49) er blitt observert.

Nettopp derfor tror mange at produksjonen er i forbindelse med filmen «Tenet», som blir regissert av Nolan - med Pattinson i hovedrollen.

Filmen, som går under sjangeren action-thriller, er ventet å komme ut i 2020. Hittil er mesteparten av filmen spilt inn i England, men nå er altså produksjonen i Norge, nærmere bestemt i hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer