<p>SMS PRINS: Margot Robbie forteller at Prins Harry svarer raskt på tekstmeldinger, og at hun ikke har turt å fortelle til familien at hun skriver sms-er med prinsen. Foto: Nancy Rivera / Splash News<br>
</p><p><br>
</p>

SMS PRINS: Margot Robbie forteller at Prins Harry svarer raskt på tekstmeldinger, og at hun ikke har turt å fortelle til familien at hun skriver sms-er med prinsen. Foto: Nancy Rivera / Splash News


Vis mer

Hollywood-stjerna hevder hun tekster med prins Harry

Skuespiller Margot Robbie forteller at hun ikke alltid svarer prinsen med en gang. 

(Dagbladet): Margot Robbie startet karrieren allerede i 2007, men måtte vente i seks år før det store gjennombruddet kom.

I 2013 fikk hun nemlig en rolle i «The Wolf of Wall Street», hvor hun spilte mot ingen ringere enn Leonardo DiCaprio, og nå om dagen promoterer hun sin nyeste film «Suicide Squad».

Møttes gjennom venner

Men det er ikke bare kjente skuespillere Robbie henger med om dagen. I et intervju med E!News røper nemlig skuespilleren at hun tekster, altså sender tekstmeldinger, med prins Harry.

- Han svarer raskt på meldinger, fortalte Margot Robbie da hun ble intervjuet i forbindelse med den nye filmen «Suicide Squad».

- Helt ulikt meg som alltid venter jeg med å svare sånn fire dager - eller flere uker, sa skuespillerinna i et intervju med Extra.

Robbie fortalte at hun møtte den britiske prinsen gjennom deres felles venninne og modell, Cara Delevingne, som også spiller i «Suicide Squad».

- De har kjent hverandre i årevis, så vi møttes gjennom venner, sa Robbie i intervjuet.

GODE VENNER: Det var gjennom venninna og modellen Cara Delevingne at Margot Robbie ble kjent med prins Harry. Foto: Jonathan Leibson/Getty Images&nbsp;
GODE VENNER: Det var gjennom venninna og modellen Cara Delevingne at Margot Robbie ble kjent med prins Harry. Foto: Jonathan Leibson/Getty Images  Vis mer

Turte ikke fortelle familien

Selv om man skulle tro at det også for en kjent skuespillerinne som Margot Robbie var litt stas å tekste med femte mann til tronen i England, er vennskapet til prinsen noe Robbie ikke har fortalt til familien.

- Ja det er ganske rart, jeg fortalte det ikke til familien. Når jeg er på besøk hjemme snakker mamma bare om Murphy, hunden vår, og hverdagslige ting som det, sa Robbie til E!News.

Ifølge skuespillerinna selv er det bare vennskapeligheter med prinsen, og det får vi også tro i og med at Robbie bor sammen med kjæresten Tom Ackerley i London.