Hugh Jackman:

Hollywood-stjerna i sorg

Hugh Jackman deler trist nyhet med følgerne sine.

MISTET FAREN: Hugh Jackman mistet faren på farsdagen. Foto: Dennis Van Tine/UPI/Shutterstock/NTB
MISTET FAREN: Hugh Jackman mistet faren på farsdagen. Foto: Dennis Van Tine/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag deler skuespiller Hugh Jackman (51) den triste nyheten om at han har mistet sin far. Det gjør han gjennom et bilde med påfølgende tekst på Instagram.

«I de tidligere timene av farsdagen (i Australia journ.anm) sovnet min far fredfullt inn», skriver han, og fortsetter:

«Og mens det er med den dypeste sorg, er jeg fylt med takknemlighet og kjærlighet».

Skuespilleren beskriver faren som «ekstraordinær».

«Han viet sitt liv til familien, jobben og troen. Jeg ber om at han nå hviler i fred med gud», fortsetter han.

I skrivende stund har innlegget fått over 200 000 likerklikk og over 8500 kommentarer fra følgere som kondolerer det vonde tapet.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

Fikk kreft

Jackman er kjent fra store filmer som «The Greatest Showman» og «Les Misérables», samt i rollen som Wolverine. Privatlivet hans har imidlertid ikke alltid vært en dans på roser.

I 2013 kunne nemlig skuespilleren avsløre at han hadde fått hudkreft. Han har tidligere hatt hele fire tilbakefall av kreften, og i 2017 skjedde det for femte gang.

Den gang tok «X-men»-skuespilleren til Twitter, hvor han la ut et bilde av seg selv med et stort plaster på nesetippen.

Kreften startet i en føflekk han hadde på nesa, og det var kona, Deborra-Lee Furness, som fikk han til å gå til legen for å sjekke seg.

OVERRASKET: En reporter ville intervjue Hugh Jackman på rød løper under en filmfestival i Sveits. Men Jackman kjenner igjen mannen, som det viser seg at han har en fortid med. Det setter reporteren skikkelig ut. Video: Rollo Ross / Youtube Vis mer

«Deb ba meg om å sjekke et merke jeg hadde på nesen - og jammen hadde hun ikke rett! Det viste seg å være basalcellekarsinomer. Ikke vær dumme slik som meg. Test deg selv, og BRUK solkrem!!!», skrev han på Instagram den gang.

Basalcellekarsinom er den mest vanlige hudkreftformen og har svært god prognose.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer