Brendan Fraser:

Hollywood-stjerna ikke til å kjenne igjen

Skuespilleren spilte i flere storfilmer - så ble det stille.

HOLLYWOOD-KJEKKAS: Brendan Fraser var på «alles» lepper på 90-tallet. Her fra da han spilte i «Mumien». Foto: Shutterstovk/NTB
HOLLYWOOD-KJEKKAS: Brendan Fraser var på «alles» lepper på 90-tallet. Her fra da han spilte i «Mumien». Foto: Shutterstovk/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den canadisk-amerikanske skuespilleren Brendan Fraser (52) var blant Hollywoods mest ettertraktede, og gjorde seg godt bemerket gjennom «Mumien»-filmene.

Til tross for stor suksess har det vært forholdsvis stille fra 90-tallsstjerna.

Det var derfor mange som sperret opp øynene da han dukket opp på rød løper tidligere denne måneden, i forbindelse med premieren på filmen «No Sudden Move», hvor 52-åringen selv medvirker.

Spiller overvektig

Han ser nemlig ganske annerledes ut nå, enn det han gjorde da han slo gjennom i stjernebyen med filmer som «George of the Jungle» og «Mumien», skriver CNN.

Men at Fraser har tatt på seg noen kilo, har ifølge kanalen en logisk forklaring. Han skal nemlig spille en 270 kilo stor mann i filmen «The Whale».

Filmen, som er regissert av Darren Aronofsky, handler om en alvorlig overvektig og tilbaketrukket lærer som prøver å få kontakt med sin fremmede tenåringsdatter.

Og da er det kanskje ikke så rart at 52-åringen, som slo gjennom som Hollywood-helt, ser litt annerledes ut. Han har også tidligere endret kroppen for en rolle, som da han la seg i hardtrening før rollen i «George of the Jungle».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer