Hollywood-stjerna med knusende seier mot magasiner: - Ekkel og smakløs journalistikk

Rebel Wilson jublet da hun vant over de australske bladene.

SEIER: Skuespiller Rebel Wilson gikk seirende ut av retten i Australia. Hun vant mot flere australske kvinneblader som hun mente hadde spredt løgner om henne. Her forlater hun Victorian Supreme Court i Melbourne torsdag. Foto: NTB scanpix
SEIER: Skuespiller Rebel Wilson gikk seirende ut av retten i Australia. Hun vant mot flere australske kvinneblader som hun mente hadde spredt løgner om henne. Her forlater hun Victorian Supreme Court i Melbourne torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den australske skuespilleren Rebel Wilson (37) har gjort seg kjent for en rekke morsomme roller gjennom årenes løp. Hun er kanskje best av alt kjent fra «Pitch Perfect» og «Bridesmaids», men har også figurert i en rekke andre humorfilmer.

Alt har imidlertid ikke vært gull og grønne skoger i skuespillerens liv de siste ukene.

37-åringen gikk til sak mot den australske ukebladprodusenten Bauer Media, som står ansvarlig for blader som Woman's Day og Australian Women's Weekly.

37-åringen gikk til sak på grunnlag av ærekrenkelser, som hun hevder magasinene i konsernet har stått for flere ganger. De skal blant annet ha antydet at hun lyver om navnet sitt og alderen, noe hun fant uakseptabelt.

Vant saken

Wilson har blant annet hevdet at oppslag som dette har skadet karrieren hennes, og at flere gjeldende kontrakter har blitt kansellert på grunn av ryktene.

Det var en glad Wilson som møtte pressen etter at retten ble hevet torsdag.

- Jeg er ikke her fordi jeg er skadet, jeg er her for å renvaske meg selv. Faktumet at juryen enstemmig svarte på alle de 40 spørsmålene i min favør beviser det jeg har sagt hele tida, forteller hun til The Guardian.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer