Robert Redford:

Hollywood-stjerna mistet sønnen

- Sorgen er endeløs når man mister et barn.

I SORG: Hollywood-stjerna Robert Redford sørger over tapet av sønnen James Redford. Foto: Bertrand Guay / AFP / NTB
I SORG: Hollywood-stjerna Robert Redford sørger over tapet av sønnen James Redford. Foto: Bertrand Guay / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hollywood-stjerna Robert Redford (84) er i sorg etter at han mistet sønnen og filmskaperen James Redford. Han ble 58 år gammel.

Det var James' kone Kyle Redford som delte den triste nyheten på Twitter fredag. Twitter-innlegget inneholdt flere bilder av de to sammen med deres to barn.

«James døde i dag. Vi er knust. Han levde et vakkert og meningsfylt liv og var elsket av mange. Han vil bli dypt savnet. Som kona hans gjennom 32 år er jeg mest takknemlig for de to spektakulære barna vi oppdro sammen. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten dem de siste to åra», står det skrevet i innlegget.

En endeløs sorg

En representant for Robert, Cindi Berger, forklarer til People at skuespilleren sørger sammen med familien i denne vanskelige tida, og at han ber at privatlivet respekteres.

- Sorgen er endeløs når man mister et barn. Jamie var en kjærlig sønn, ektemann og far. Arven hans lever videre gjennom barna hans, kunsten, filmskapingen og lidenskapen for å ta vare på miljøet, fortsetter Berger overfor nettstedet.

Hollywood-stjernas sønn gikk bort som følge av gallekreft i leveren. I går uttalte kona seg ytterligere om ektemannens dødsfall, og forklarte at kreften hadde kommet tilbake for to år siden, og at den ble oppdaget i november i fjor, mens han ventet på en levertransplantasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer