Sophie Winkleman:

Hollywood-stjerna om det kongelige livet

Sophie Winkleman deler ærlig om hvordan hun ble mottatt i den britiske kongefamilien.

AVSLØRER: Skuespilleren Sophie Winkleman ble innlemmet i den britiske kongefamilien da hun giftet seg med Lord Frederick Windsor i 2009. Her er hun fotografert med ektemannen i 2011. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
AVSLØRER: Skuespilleren Sophie Winkleman ble innlemmet i den britiske kongefamilien da hun giftet seg med Lord Frederick Windsor i 2009. Her er hun fotografert med ektemannen i 2011. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mange kjenner til tidligere skuespiller og hertuginne Meghan (39), som fikk en giftering på fingeren av selveste prins Harry (36) en maidag for to år siden.

Det var imidlertid en annen kvinnelig skuespiller som giftet seg inn i den britiske kongefamilien lenge før hertuginne Meghans tid - nemlig britiske Sophie Winkleman (40).

Winkleman var å se i flere TV- og filmproduksjoner tidlig på 2000-tallet. Blant annet spilte hun den eldre utgaven av Susan Pevensie i eventyrfilmen «The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe». Filmkameraene skulle for øvrig ikke ta altfor stor plass i skuespillerens liv, for en ny hverdag som kongelig var like om hjørnet.

Noen år seinere befant stjerna seg nemlig på Buckingham Palace som en del av kongefamilien med dronning Elizabeth (94) i spissen.

I 2009 gikk den britiske skuespilleren altså til alters i Hampton Court Palace i London. Winkleman hadde falt for den førtiniende i arverekken til tronen, Lord Frederick Windsor (41), sønnen til prins Michael av Kent (78) og prinsesse Marie Christine (75).

Ladyen har i år tilbrakt tolv år som kongelig, og fikk tittelen Lady Frederick Windsor da hun giftet seg. Døtrene Maud (7) og Isabella (4) kom som perler på en snor åra etter bryllupet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer