Hollywood-stjerna refses for ammebilde: - Jeg bryr meg ikke

Alyssa Milano slår tilbake.

ÅPEN OM AMMING: Mange reagerte da skuespiller Alyssa Milano la ut amme-bilde på Instagram. Foto: Scanpix
ÅPEN OM AMMING: Mange reagerte da skuespiller Alyssa Milano la ut amme-bilde på Instagram. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): «Charmed»-stjerna Alyssa Milano (42) mottar igjen kritikk for sine uttalelser og åpenhet om brystmelk og amming.

Nylig delte hun et bilde på Instagram som har høstet mange reaksjoner, skriver Expressen.

Bildet viser en smilende Milano og hennes datter som ligger inntil hennes nakne bryster.

- Gratulerer med dagen, min vakre Elizabella. Du har lært meg at mitt hjerte ikke har en ende, skriver skuespilleren under bildet.

- Jeg bryr meg ikke Over 14 000 har kommentert Instagram-bildet, og det var mange som påpekte at hun var for avkledd og kritiserte henne for å amme i offentlighet.

- Å amme et barn er mellom en mor og hennes barn, ikke hele verden. Amming er en nydelig ting i privatlivet, ikke i offentlighet, er en av de kritiske kommentarene under bildet.

I et Intervju med Etonline, forteller skuespilleren at hun ikke har planer om å slutte å amme sin ett år gamle datter i nærmeste fremtid.

- Jeg bryr meg ikke. Jeg kommer til å fortsette å amme, kanskje helt til Elizabella blir seks år, sier hun til nettstedet.

Reagerer på forskjellene I intervjuet  peker skuespilleren på at folk synes det er greit å se på lettkledde bilder av Miley Cyrus, men ikke bilder av kvinner som ammer.

-  Alle synes det er greit at hennes brystvorter er synlige, sier Milano.

Selv om mange av Milanos følgere reagerte negativt på amme-bildet, fikk hun også mye ros og støttende kommentarer.

- Du er fantastisk! Jeg ammer fortsatt min toåring, og jeg har ingen planer om å slutte med det første. Sammen klarer vi dette, skriver en av tilhengerne hennes under det mye omtalte bildet.